radioMW написа:Като гледам кои са кандидатите - леле майко! А Бетина Чампоева защо е още в СЕМ???
Тя добре че е още там . че тия идиоти да не се докопат до БНТ . че тогава ми отиде далаверата .
radioMW написа:Като гледам кои са кандидатите - леле майко! А Бетина Чампоева защо е още в СЕМ???
В битката за ръководния пост на обществената телевизия се включиха бившият генерален директор на националното радио Валерий Тодоров, бившият финансов и изпълнителен директор на БНТ Тома Иванов, журналистите Емил Кошлуков, Иван Гарелов, Константин Каменаров, Сашо Йовков, Стоил Рошкев и Теодор Ангелов. В надпреварата участва и инженерът Радослав Главчев.
...
Всеки център използва различни телевизионни и журналистически средства, за да
привлече зрителите като участници в предаването „Добро утро с БНТ2” от 7:00 до 9:00. В
Благоевград и Пловдив водещите в студиото задават въпроси загадки, а отговорилите
правилно на живо по телефона получават награди. Във Варна, Русе и София зрителите са
участници в предаването, тъй като и трите екипа работят на „открито” и се включват от
външни площадки. В страницата на предаването във Фейсбук ежедневно се публикуват не
само темите на регионалните модули за следващия ден, но и въпроси към зрителите по
конкретните теми. В социалната мрежа зрителите могат да задават своите въпроси и да
разказват за проблеми, в разрешаването на които търсят подкрепата на екипа на БНТ2.
Като цяло стартът и развитието на обновената версия на предаването може да се
определи като успешен, с потенциал за развитие, в което да се реализира регионално
съдържание на информацията по БНТ2.
В „Добро утро с БНТ2” от 9 до 10 часа продължихме да разработваме широк
диапазон от интересни и полезни теми за представители на всички възрасти. За първи път
в ефира показахме какво представляват 3D подовете и защо са толкова предпочитани за
дизайна на жилището. Бяхме полезни на зрителите с практичните съвети и демонстрации
за правилата при избор на входни врати и заключващи системи, за направата на домашни
оранжерии и биохумус, за тънкостите при разпознаване на качественото месо. На особено
внимание се радваха предаванията на здравословни теми – за ползите от фитотерапията и
как правилно да използваме тинктурите, запарките, чайовете и хранителните добавки.
Предаването продължи да се реализира на ротационен принцип от четирите регионални тв
центъра, а разработваните теми бяха съобразени със спецификата на конкретния регион.
Например, екипът от Благоевград направи поредица от теми, посветена на
климатолечението и калолечението в Марикостиново и Сандански, с възможностите за
рехабилитация и стимулиране на имунитета в балнеоцентровете.
...
cybercrackerbg написа:Не ми липсва Жорж Ганчев, ама хич. Главният счетоводител на пирамидата Лайф Чойс, Мартин Зафиров, която в онези години имаше офис на ул. Раковска, беше член на Бизнес блока на Ганчев. Така този капут и политическо чучело заедно със стоящата зад него бивша т.нар. народна власт завлякоха с милиони левове хиляди български пенсионери, които подмамени от високите лихви, си влагаха парите в пирамидата. После тези пари бяха пренасочени към физическо лице в Канада и източени, проформа шефът на пирамидата Майкъл Капустин - македонец с български паспорт и измамник, свързан с Жоржи, лежа няколко години в затвора. А хиляди възрастни българи, включително и майка ми, бяха завлечени с пари. Майка ми лично изгоря с над 60 хиляди щатски долара, парите ги беше събирала, докато е работила в чужбина като по-млада.
BestRadio написа:Не ви ли прави впечатление поведението пред камера на Иво Никодимов? Абсолютно досаден - дори сам на себе си, привел глава към бюрото и мрънкащ... Толкова ли няма кадри, че слагат който им попадне, само и само да имаме водещ?
tornado7 написа:Защо БНТ превеждаше от македонски на български при подписване на договора между България и Македония? Същото направи и канал 3.Се едно че е друг език.Неприятно ми е това,затова и превключих на тв Европа.Там даваха без превод.Доста ме подразниха тези от БНТ днеска.
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта