Stani написа:Според мен СЕМ трябва да се самосезира по въпроса, не може 80% от програмата на тези медия да е турска продукция!
Кои и за кои 80%?

Stani написа:Според мен СЕМ трябва да се самосезира по въпроса, не може 80% от програмата на тези медия да е турска продукция!
Роси написа:Да не се обиждат хора от bTV, ако пишат тук, но началниците им са "тъпи копелета". Кой ще гледа явно хубавия сериал в задръстванията 18 ч. в големите градове? Не че хич, но 20 или 21 ч. е друга работа.
А на пенсионерите дали ще е 20 или 18 ч. турският сериал, им е все тая. Вече и аз съм фен на възможната продажба на тая турскофилска медия, аман вече и една промяна поне дава малка надежда.
cybercrackerbg написа:Преди да пишете в кои случаи смятате, че СЕМ трябвало да се самосезира, научете какви са му правомощията по ЗРТ - един морално остарял закон, но... СЕМ не се меси в програмната политика и в мениджмънта на медиите и излъчването на турски сапунки не е нарушение.
Stani написа:cybercrackerbg написа:Преди да пишете в кои случаи смятате, че СЕМ трябвало да се самосезира, научете какви са му правомощията по ЗРТ - един морално остарял закон, но... СЕМ не се меси в програмната политика и в мениджмънта на медиите и излъчването на турски сапунки не е нарушение.
Така е, но не е редно българска телевизия да върти почти целодневно турски сериали!
ЖОРО написа:И кой го казва че не е редно , при положение че се въртят в Хърватски , гръцки и чешки телевизии? Стани ставаш смешен !
Роси написа:Да не се обиждат хора от bTV, ако пишат тук, но началниците им са "тъпи копелета". Кой ще гледа явно хубавия сериал в задръстванията 18 ч. в големите градове? Не че хич, но 20 или 21 ч. е друга работа.
А на пенсионерите дали ще е 20 или 18 ч. турският сериал, им е все тая. Вече и аз съм фен на възможната продажба на тая турскофилска медия, аман вече и една промяна поне дава малка надежда.
Stani написа:ЖОРО написа:И кой го казва че не е редно , при положение че се въртят в Хърватски , гръцки и чешки телевизии? Стани ставаш смешен !
Така е Жоро, съгласен съм с теб, ама дразнещо е като пуснеш bTV и видиш че по цял ден вървят турски сериали, не съм против, нека ги има ама при тях са в повече.
ЖОРО написа:Така или иначе аз не ги гледам тези телевизии под нивото са ми ! а и не ме интересуват събитията в България !
Stani написа:ЖОРО написа:Така или иначе аз не ги гледам тези телевизии под нивото са ми ! а и не ме интересуват събитията в България !
Как стоят нещата при телевизиите в чужбина относно нивото на звукът при рекламите, повишено ли е както при нас, самите реклами записани ли са с умишлено повдигане на средните честоти за да може да "бумтят" в главите на зрителите или там всичко е нормално? Ще ми интересно на мен и другите потребители в форумът да споделиш.
bojko84 написа:когато почнат рекламите да не съм сменил канала
dubspace написа:Доста здраво се изложиха вчера на Бъдни вечер и днес на Коледа. Пуснаха филми, които сме ги гледали 700 пъти и дори ги знаем наизуст (като 4 коледи, Сам вкъши и други). Снощи в прайм тайма само те бяха с филм, докато другите два бяха с концерт. Абе смотана работа му се казва.
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта