Радио NRJ
Re: Радио NRJ
Абе добро си е радиото, не знам какво му намирате маана 

-
- 100+
За теб, може би! Но в Поздравителния концерт ако си поръчам песен на Дони и Нети, дали ще ми я пуснат?
А аз ако си поръчам някоя песен на Азис дали ще ми я пуснат?
Има си радиа за всякаква музика. Пробвай в БГ Радио ако ти харесва повече.

-
- 100+
Може би 100 гайди на 100 Кила-пее си хубаво човека! Или нещо на Хиподил-Безделник!
Имам наблюдение,че Energy 92.6 Монтана или са вдигнали мощността,или са сменили точката на излъчване.От вчера приема във Враца е значително по добър.
-
- 100+
Грешка! Песента е на КГБ-Безделник! Каквото и да поръчам, русата ще ми го пусне, ако ще и Емил Димитров да е!
BestRadio написа:На мен по-скоро ми напомня, че вече е изчерпано откъм идея - първо не пускат само музиката на 90-те, второ тези поздравителни блокове са присъщи именно за зората на радиото в България и са модерни единствено по Веселина и пр. За толкова години така и не намериха начин да излъчват новини и да създадат някакви интересни предавания...
Имаха новини на старта си, може би през 2009 беше последната емисия. Не пиша, за да хейтя някого, просто Драго копае гроба на радиото, което успя да изгради в музикален план до 2010. Особено през въпросната година, както и в началото на 2011, Енерджи имаше вече горе-долу богата фонотека, която използваше. А сега какво - тук таме някое румънско от преди години, втръсналите до гадене стотина деветдесетарски one-hit уондъри и по някое включване на водещи, които ако са повече от един в студиото, обикновено се чудят какво да кажат в ефир.

Ако става въпрос за музика, определено Енерджи може да диша прахта на доста по-интересното в момента N-joy.
-
- 100+
Ами да! Нали затова троянци настояваха по Общинския Радиовъзел да се излъчва програмата на N-Joy, вместо тази на "Хоризонт" с вездесъщите коментари за това-онова! По N-JOY си има Вечерен Поздравителен Концерт, а и музиката им е разнообразна!
Ако имаха повече песни, щеше да е по-добре
Защо днес няма водещи
Предполагам, че сега, след като Комюникорп са си продали радиата, предстои да ги закрият и са освободили служителите.
Никой нищо няма да закрива, вероятно Вероника и радио 1 рок в някой градове ще спре и на техните честоти съответно ще тръгне Авторадио и NovaNews. А липсата на водещи може да се дължи на профилактика.
- BigBrother
- 1000+
Никой не е освободен. Водещите са си на работа.
Сигурно е било нещо извънредно, защото имаше само едно предаване Energy Request
Bg543f написа:Защо днес няма водещи
Екипът беше на банкет - ракии, мезета и т.н.

Някой има ли идея, защо на някои компютри в сайта на радиото се вижда името на песента, която свири в момента,
а на други не се показва?

а на други не се показва?

Проектиране и изграждане на системи за Отопление, климатизация и вентилация
Радио NRJ ми харесва,често го слушам пускат любимите ми песни Евроденс от 90 те,новините не знам кой ги води,но мисля че нямат сутрешен блок.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Мисля че нямат новини. Всеки ден слушам радиото и не съм чул новини, а само времето. Има сутрешно предаване - Request
Последна промяна 1 на pllb, променена общо 15 пъти
BigBrother написа:Скоро радио Енерджи в Монтана на 92.6. Честотата на Берк.
Програмата на Радио Беркк-М скоро ще се излъчва от ТВРС Мездрея. Явно част от сделката с Енерджи за честотата им в Монтана.