Липсва ли ви радио STAR FM?
Липсва ли ви радио STAR FM?
На мен да.Беше хубаво радио,слушах го в София като идвам и по интернет.Пускаха хубава рок музика,не беше агресивна пускаха предимно поп-рок,софт рок,джаз рок и класически рок.Радио Европа новините сега да го бяха направили на друга честота,или поне STAR FM да го имаше онлайн,както Алфа радио.
Re: Липсва ли ви радио STAR FM?
STAR FM не беше лошо като цяло. Във Варна пък пуснаха Melody което бива, но по STAR FM имаше предавания по едно време и беше готино.
.:: Радио ORV ::.
Определено не ми липсва. Но за Инфо радио не бих казал същото.
Определено това не е радиото, което може да липсва на някого ... Не, че новият заместител става за слушане .. Коритаров да ти кашля в ефир не е най-доброто, което човек може да си причини.

Не, не ми липсва
- viliqnko.petkov
- 500+
Не е голяма загуба за едно радио, пък бъдещето е в Интернет, You Tube - пускаш, не ти ли харесва, пускаш друго.
Беше приятно радио 

viliqnko.petkov написа:Не е голяма загуба за едно радио, пък бъдещето е в Интернет, You Tube - пускаш, не ти ли харесва, пускаш друго.
Така е,но нека има и радио,и то се слуша през интернет.
Не мога без радио! Не трябва да изчезват
коронка на зъб цена,лечение на пародонтит,поставяне на фасети
коронка на зъб цена,лечение на пародонтит,поставяне на фасети
Последна промяна 1 на awesome, променена общо 18 пъти
awesome написа:Не мога без радио! Не трябва да изчезват
И аз.Но ги има и по интернет.
Тъжно ми е да гледам как някакви хора с интелектуален дефицит превръщат форума в говорилня по всевъзможни безсмислени теми. Скоро очаквам теми от сорта на "Липсват ли ви дъвки "Турбо", "Липсва ли ви лятото?" и т.н. Силно се надявам някой от администраторите да се намеси и да ограничи достъпа на подобни носталгици до форума, защото на всеки от нас му липсва нещо, но не винаги е нужно да занимаваме всички останали с това.
А сега по темата:
На мен лично не ми липсва върпросното радио, но познавам доста хора, които го харесваха и слушаха. Щом го няма, значи му е минало времето или просто не е било рентабилно за собствениците му. Поздрави
А сега по темата:
На мен лично не ми липсва върпросното радио, но познавам доста хора, които го харесваха и слушаха. Щом го няма, значи му е минало времето или просто не е било рентабилно за собствениците му. Поздрави

hot_fan написа:Тъжно ми е да гледам как някакви хора с интелектуален дефицит превръщат форума в говорилня по всевъзможни безсмислени теми. Скоро очаквам теми от сорта на "Липсват ли ви дъвки "Турбо", "Липсва ли ви лятото?" и т.н. Силно се надявам някой от администраторите да се намеси и да ограничи достъпа на подобни носталгици до форума, защото на всеки от нас му липсва нещо, но не винаги е нужно да занимаваме всички останали с това.
А сега по темата:
Лятото не ми липсва.Есента ми е любимият сезон,тя ще ми липсва когато дойде зимата.
Радвам се за теб! Надявам се скоро и отсъствието ти тук да не липсва на никого 

-
- Нов
Не ми липсва, нещо в него не ми допадаше.
Последна промяна 1 на awesome, променена общо 2 пъти
Според мен тази тема няма място в този форум. Във Варна това радио ми беше любимото, а след него Вероника и Сити..
Разбира се, именно заради хора като теб, съществуват радиостанции тип буламач, каквото е Фреш например.
evgeni написа:Разбира се, именно заради хора като теб, съществуват радиостанции тип буламач, каквото е Фреш например.
Не те разбрах ! Аз в случая съм само слушател. Аз казвам своето мнение, а не създавам тези станции. Щом още тези станции съществуват, значи имат все някаква слушаемост. Ако имам да сравнявам нашия ефир с чуждите ще кажа, че нашия за нищо не става. Затова в Североизточна слушам румънско, в Северозападна сръбско, в Югоизточна турско, а в Югозападна гръцко....
Не, не ми липсва
автотенекеджийски инструменти
автотенекеджийски инструменти
Последна промяна 1 на awesome, променена общо 18 пъти