Нова ТВ също се изложи
Re: Нова ТВ също се изложи
Май от MTG са го казали доста ясно - изглежда fake работата.
Роси написа:Май от MTG са го казали доста ясно - изглежда fake работата.
Това е грозна фалшива новина !

Какво са за един оживял български бизнесмен от прехода 200 млн.евро !?
Нема лабаво ! Идват избори - ще трябват телевизии, които да омайват електората.
Сделката ще стане. Да му мисли администрацията, част от която ще бъде издухана.
Да живеят турските и индийските сериали, брадърчетата и всичко прекрасно в НТВ !

Ще стане, ама и от двете страни - MTG и Домусчиев - опровергаха. Едната чрез "не коментираме слухове", а другата директно (за Банкеръ). Като няма сделка, по-скоро въпросът е кой и защо генерира слухове, т.е. какво проверява чрез реакцията на тях.
Един човек в кръчмата каза ( по Швейк ) , че НТВ ще стане №1 в РБ като Лудогорец, ако бъде продадена на правилния човек.
Друг човек в кръчмата каза, че НТВ пуска малко турски и индийски сериали и затова няма купувачи.
Това е положението, НТВ ще продължава да се излага с фалшивите си продавачи и купувачи !
На битак, като на битак !
За децата напомням, че това са шегички, нещо като майтап !
Друг човек в кръчмата каза, че НТВ пуска малко турски и индийски сериали и затова няма купувачи.
Това е положението, НТВ ще продължава да се излага с фалшивите си продавачи и купувачи !
На битак, като на битак !

За децата напомням, че това са шегички, нещо като майтап !

То е ясно, че работата е в КЗК-то с оригиналното становище за монопол - оттук и любопитството към това, какво ще направи MTG. Като са тръгнали да продават, рано или късно ще намерят мющерия, въпросът е "как?".
Мисълта ми е, че ако удрят на камък с продажбата на цялата група, биха могли да пробват на части (телевизията, интернета, май и някакви списания имаше). Като продажбата на стар автомобил ;-) - на части може и повече пари да вземат. Първо обаче трябва да го разглобят, т.е. да преструктурират НБГ (Нова Бродкастинг Груп АД, ако има такова, да го ликвидират и да направят няколко АД-та). Сори че не съм детайлен или съм неточен, но не съм навътре в юридическите им тънкости.
По-нататък в странната ми мисъл, ако я следиш (Gif), Келнер едва ли ще си остави магарето в калта - вече е направил разходи, ангажирал е името си и т.н. По тази ми "логика", замесването на имена като Русев или Домусчиев възприемам като техни услуги спрямо Келнер - чрез тях той веднъж да влезе, после един от тях му прехвърля бизнесите обратно и така, на финала след година-две пак имаме Келнер.
Текущата програмна схема няма значение... но пък сега е моментът да ме избъзикаш
То и на мен ми е смешно какви ги пиша, но кога и къде другаде, казусът си плаче за спекулации.
Мисълта ми е, че ако удрят на камък с продажбата на цялата група, биха могли да пробват на части (телевизията, интернета, май и някакви списания имаше). Като продажбата на стар автомобил ;-) - на части може и повече пари да вземат. Първо обаче трябва да го разглобят, т.е. да преструктурират НБГ (Нова Бродкастинг Груп АД, ако има такова, да го ликвидират и да направят няколко АД-та). Сори че не съм детайлен или съм неточен, но не съм навътре в юридическите им тънкости.
По-нататък в странната ми мисъл, ако я следиш (Gif), Келнер едва ли ще си остави магарето в калта - вече е направил разходи, ангажирал е името си и т.н. По тази ми "логика", замесването на имена като Русев или Домусчиев възприемам като техни услуги спрямо Келнер - чрез тях той веднъж да влезе, после един от тях му прехвърля бизнесите обратно и така, на финала след година-две пак имаме Келнер.
Текущата програмна схема няма значение... но пък сега е моментът да ме избъзикаш

- viliqnko.petkov
- 500+
Роси написа:То е ясно, че работата е в КЗК-то с оригиналното становище за монопол - оттук и любопитството към това, какво ще направи MTG. Като са тръгнали да продават, рано или късно ще намерят мющерия, въпросът е "как?".
Текущата програмна схема няма значение... но пък сега е моментът да ме избъзикашТо и на мен ми е смешно какви ги пиша, но кога и къде другаде, казусът си плаче за спекулации.
Още една нова официална "фалшива" новина: "Домусчиеви купиха Нова телевизия".

От три различни кръчми има информация, че коментарът на Роси е напълно реален, без майтап !

- cybercrackerbg
- 100+
Братя Домусчиеви са новите собственици, или който стои зад тях, през Адванс Медиа Груп. Твърди се, че ще закупят НОВА с кредит от три банки за 185 млн. евро. Понеже в БГ открай време приватизаторите са като руски матрьошки, не знаеш кой всъщност купува и не ще да изскочи да се покаже.
Последна промяна 1 на cybercrackerbg, променена общо 22 пъти
Три независими един от друг източника на "Капитал" потвърдиха, че по същото време чрез двама посредници - български и чешки, към Келнер е било изпратено съобщение, че българското правителство му препоръчва в сделката за "Нова" да се включи български партньор. Предложен му е Кирил Домусчиев. Между двамата е организирана среща, която според някои източници е била кратка. След нея Келнер отказал да работи заедно с Домусчиев. "PPF обяви на 7 януари, че няма да купува "Нова".
https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... na_gerb_s/
Б.Б.Кинг - наричан още българско правителство, "препоръчва" кой да бъде купувача. След кратка схватка Келнер получава червен картон.
Кой е тоя Келнер, да не би да е 100 кила, та ще се бърка в далаверите на собствениците на РБ !?
Шведите обаче са културки и само отричат - за какво им е да се пъчат на балканската "пързалка" !?
Ще видим каква ще е информацията от три независими кръчми - дали собствениците ще имат вяра на Вяра, като съпруга на футболен бос,
Виктор ще става ли директор или ще назначат някой футболен тренер и много други банални въпроси свързани с НТВ !?
Нова ТВ има богати възможности да продължава да се излага и да се препродава !
Честито и успех !
Кой е тоя Келнер, да не би да е 100 кила, та ще се бърка в далаверите на собствениците на РБ !?

Шведите обаче са културки и само отричат - за какво им е да се пъчат на балканската "пързалка" !?
Ще видим каква ще е информацията от три независими кръчми - дали собствениците ще имат вяра на Вяра, като съпруга на футболен бос,
Виктор ще става ли директор или ще назначат някой футболен тренер и много други банални въпроси свързани с НТВ !?
Нова ТВ има богати възможности да продължава да се излага и да се препродава !
Честито и успех !

Процедурата по разглеждане на тази покупка включва ли коментари от гражданите?
Лично мнение: Излагациите на Нова ТВ не могат да бъдат коментирани сериозно !
Наздраве, Швейк !

Наздраве, Швейк !

- viliqnko.petkov
- 500+
Как ще изглвжда програмата на Нова или по-скоро МУТРА тв според мен
Не е официално, това е шега:
"Поради обявената информация за продажба на Нова телевизия, ръководството на медията обмисля промени в наименованията на предаванията:
"На кафе" става "На хапче" или "На стадион" - Гала ще пие хапче
"Съдебен спор" става "Съдебен спорТ" - ищецът и ответникът ще тичат из студиото
"Плюс минус" става "Едно на едно" - политически мач тип "Сблъсък"
"Като две капки вода" става "Като две кутии гел" - ще пеят и ще се обръснат с гел
"Национална лотария" става "Национална кражба" - вместо печалба - кражба

Не е официално, това е шега:
"Поради обявената информация за продажба на Нова телевизия, ръководството на медията обмисля промени в наименованията на предаванията:
"На кафе" става "На хапче" или "На стадион" - Гала ще пие хапче
"Съдебен спор" става "Съдебен спорТ" - ищецът и ответникът ще тичат из студиото
"Плюс минус" става "Едно на едно" - политически мач тип "Сблъсък"
"Като две капки вода" става "Като две кутии гел" - ще пеят и ще се обръснат с гел
"Национална лотария" става "Национална кражба" - вместо печалба - кражба

- MCKristiyanPro
- 500+
Един човек от "Националната лотария" спечели от "големия джакпот" 12 милиона лева (ако ме питате, не ми се вярва), но след няколко дни във Фейсбук прочетох, че не е получил парите. Затова, както винаги ще знам, че е невъзможно да получа 12М+ лева в брой!
Получил си ги е.Просто толкова пари се получават по-бавно.Чел си лъжлив сайт
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
Здравейте, налага ми се да сменя спирачен диск за ауди и имам някой въпроси. Ще се радвам ако ми помогнете малко. Та въпросът ми е дали трябва да сменя всички наведнъж или може примерно само предните или само задните.
Последна промяна 1 на lidmn, променена общо 12 пъти
- viliqnko.petkov
- 500+
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/te ... da-6092495
2 500 000 гледали "Като две капки вода"!?!
Досега го гледали 1 000 000. Не съм видял толкова зрители да гледат предаване в България...
2 500 000 гледали "Като две капки вода"!?!
Досега го гледали 1 000 000. Не съм видял толкова зрители да гледат предаване в България...
- viliqnko.petkov
- 500+
КЗК одобри продажбата на Нова телевизия на Домусчиеви
https://novinarnik24.wordpress.com/2019 ... а-телевиз/
https://novinarnik24.wordpress.com/2019 ... а-телевиз/