Радиостанция с най добър звук
Радиостанция с най добър звук
"Радио 1" 97,9MHz, БНР. "Хоризонт" 88,2MHz, "Христо Ботев" 102,5MHz.
Вие сте наред, име на радио, регион в който се излъчва и честота.
Последна промяна 1 на Stani, променена общо 19 пъти
Re: Радио с най добър звук
Stani написа:"Радио 1" 97,9MHz, БНР. "Хоризонт" 88,2MHz, "Христо Ботев" 102,5MHz.
Какво е това неграмотно заглавие на темата? Трябва да е "Радиостанция с най-добър звук".
Re: Радио с най-добър звук
newto написа:Stani написа:"Радио 1" 97,9MHz, БНР. "Хоризонт" 88,2MHz, "Христо Ботев" 102,5MHz.
Какво е това неграмотно заглавие на темата? Трябва да е "Радиостанция с най-добър звук".
За едно тире ли си? Иначе БГ Радио е с добър звук в доста градове, Сити и то не е лошо.
Re: Радио с най добър звук
newto написа:Stani написа:"Радио 1" 97,9MHz, БНР. "Хоризонт" 88,2MHz, "Христо Ботев" 102,5MHz.
Имаш право, вече е коригирано

- ShukiBG
- 1000+
Re: Радиостанция с най добър звук
Радио Вероника от Русе на 99.0MHz e с добър звук..

FM/MW/LW/SW/AIR Receiver: XHDATA-D808
DAB/DAB+ Receiver: Panasonic RF-D10, Sony XDR-P1DBP
TV: Leadstar D10
Представител от

-
- Нов
Най-добре в Бургас свири радио Мая. От сателитните естествено че радио 1 и бг радио там битейта на звука е най висок.
Като изключим БНР,които са от Копитото в София с доста добър звук са Дарик и Витоша,и понкога и Зорана.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
nvr написа:...доста добър звук са Дарик
Дарик имат най скапаният компресор на микрофоните, звукът от тях е отвратителен, увеличава се изведнъж и звучи дразнещо с изкривяване, няма друго радио с такъв звук от микрофоните, то бива безхаберие ама, радиостанция претендираща за конкурент на националното да звучи така, просто е смешно, понякога и музиката е с леко премодолиране и това не е от предавателя в Боровец а от студиото им, кюстеднилският предавател също звучи така, предполагам и софийският е с такъв звук, за толкова години в ефир да нямат средства за подмяна на микрофонната апаратура, това си е чиста подигравка с слушателите, аз лично тази щайга наречена частна национална радиостанция не слушам!

nvr написа:Като изключим БНР,които са от Копитото в София с доста добър звук са Дарик и Витоша,и понкога и Зорана.
Витоша е с доста лош звук, не знам откъде си измисли, че е с добър.
Аз я приемам добре.В Студентски град в София.На централна гара горе-долу.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
newdx-burgas написа:Най-добре в Бургас свири радио Мая. От сателитните естествено че радио 1 и бг радио там битейта на звука е най висок.
Не знам как е ефирния звук на Мая, но аз го слушам онлайн и ми направи впечатление много лошото качество на звука. Дори гейна на песните е на различно ниво.. да. не говорим, че пускат песни в wav и после в mp3 с ниска компресия а стрийма е на 320 кбс... доста непрофесионално.. разваля леко удоволствието да слушаш. Въпреки това музиката е супер по Мая! Много е яко радиото но няма да е лошо да пипнат малко качеството и на стрийма..

nvr написа:Аз я приемам добре.В Студентски град в София.На централна гара горе-долу.
Това, че го приемаш добре, не значи че звука е добър.
Във В.Търново с качествен сигнал са:
Общинско Радио В.Търново
Енерджи
Радио 1
Радио 1 Рок
Фреш
Общинско Радио В.Търново
Енерджи
Радио 1
Радио 1 Рок
Фреш