qwerty1 написа:nvr написа:Pepkata написа:expert написа:На Нет1 Хаш Детата са 45![]()
![]()
Стана 2019 и Булсат имат само два спортни канала в HD.
Нямат ли Диема Спорт пакета?
Имат, но май бяха само в SD там.
Да, в SD са.
qwerty1 написа:nvr написа:Pepkata написа:expert написа:На Нет1 Хаш Детата са 45![]()
![]()
Стана 2019 и Булсат имат само два спортни канала в HD.
Нямат ли Диема Спорт пакета?
Имат, но май бяха само в SD там.
Джорджи™ написа:mitkod написа:Виваком има над 60 HD канала.
Тези вървят по кабел, така че не ги броим когато говорим за сателитна телевизия с антена, насочена към сателита![]()
![]()
![]()
mitkod написа:Джорджи™ написа:mitkod написа:Виваком има над 60 HD канала.
Тези вървят по кабел, така че не ги броим когато говорим за сателитна телевизия с антена, насочена към сателита![]()
![]()
![]()
Я ми покажи къде са HD каналите на сателита на А1?
mitkod написа:Я ми покажи къде са HD каналите на сателита на А1?
Джорджи™ написа:mitkod написа:Я ми покажи къде са HD каналите на сателита на А1?
https://en.kingofsat.net/sat-hellas3.php
Какво да ти покажа? Ако тролиш и си гладен, не мога да те нахраня, сам си намери най-близкия магазин и си накупи лук.
Мах Sport 1 HD
Мах Sport 2 HD
HBO 3 HD
HBO HD
BNT 3 HD
Docu Box HD
FTV HD Europe
Fight World HD
Planeta HD
Russia Today HD
Мах Sport 4 HD
Diema Sport 2 HD
Diema Sport HD
Cinemax HD
Cinemax 2 HD
Viasat History HD
Viasat Epic Drama HD
ID Xtra HD
Edge Sport HD
FilmBox Extra HD
Stingray Classica HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
HBO 2 HD
Max Sport 3 HD
EroXXX HD
Animal Planet HD
Auto Motor Sport HD
Discovery Science HD
Fast and Fun Box HD
Fight Box HD
Russia Today Doc HD
https://www.satinfobox.com/?page_id=55
qwerty1 написа:В сайта им ги няма всичките. Това актуално ли е?
Джорджи™ написа:qwerty1 написа:В сайта им ги няма всичките. Това актуално ли е?
В сайта им пише, че има пакет А1 Премиум с цели 63 HD програми https://www.a1.bg/a1-net-tv
qwerty1 написа:Преди този пакет беше само за интерактивна телевизия. Не вярвам да се е променило.
Джорджи™ написа:Разходи се до магазина на А1 и попитай какви сателититни ТВ пакети могат да ти предложат.qwerty1 написа:Преди този пакет беше само за интерактивна телевизия. Не вярвам да се е променило.
qwerty1 написа:Няма смисъл, убеден съм, че каналите ще са по-малко от на моя оператор.
Джорджи™ написа:qwerty1 написа:Преди този пакет беше само за интерактивна телевизия. Не вярвам да се е променило.
Сателитната телевизия също е интерактивна. Разходи се до магазина на А1 и попитай какви сателититни ТВ пакети могат да ти предложат.
newto написа:Що за глупост? Откога сателитната им телевизия е интерактивна? Това е все едно да се каже, че цифровия ефирен сигнал е аналогов....
Изброените канали в по - горен пост са 1:1 актуални за сателита. Броят е над 30 канала.
hater написа:От всички кабеларки най-зле са си булшитком.. аз не мога да повярвам, че има хора, които им плащат пари на тия..Кръстили някакви канали History HD, Хоби HD и още някакви дето са с качество по-лошо от SD телевизия... с по-лошо качество са даже и от Нова тв..
Плащаш максовете за да ги гледаш в SD и даже го няма Max Sport 4
![]()
Как оцеляват тия не знам, и то при положение че конкуренти са йм А1 и Виваком където имат много и то наистина HD канали. Там поне знаеш за какво си даваш парите.
Джорджи™ написа:qwerty1 написа:Няма смисъл, убеден съм, че каналите ще са по-малко от на моя оператор.
Винаги има смисъл. Със сигурност ще спреш да даваш грешна информация, къде е 12 или 13 и къде е 32. Има разлика и то огромна.
qwerty1 написа:32 HD мисля че са малко, при мен са повече. А и не виждам основни канали в HD като Нова Спорт, БНТ1, bTV, bTV Action, RING...
Джорджи™ написа:qwerty1 написа:32 HD мисля че са малко, при мен са повече. А и не виждам основни канали в HD като Нова Спорт, БНТ1, bTV, bTV Action, RING...
Имаше ги, ама ги махнаха. Тогава и аз спрях да им плащам и сега не съм им клиент
Потребители разглеждащи този форум: 6 и 0 госта