secet написа:То да беше само това, дето не е по темата.Наистина съсипвате хубавия форум. Тая анархия не бива да продължава. Прекалено е.
Именно за това ще мерише на цветя и здравец...
secet написа:То да беше само това, дето не е по темата.Наистина съсипвате хубавия форум. Тая анархия не бива да продължава. Прекалено е.
qwerty1 написа:Освен да спамиш и да пишеш простотии, нямаш ли си друга работа? Намери си някакво хоби, престани да пишеш глупости.
ЖОРО написа:хахаха ти верно си идиот ,това се отнася за теб ... освободи форума от присъствието си или ще ти се случи нещо ..
ЖОРО написа:освободи форума от присъствието си или ще ти се случи нещо ..
ЖОРО написа:идиот
qwerty1 написа:ЖОРО написа:хахаха ти верно си идиот ,това се отнася за теб ... освободи форума от присъствието си или ще ти се случи нещо ..
Последните няколко страници ти пишеш сериозни глупости и предизвикваш да се намесват други хора, включително и аз![]()
. Няма ли да спреш вече.
ЖОРО написа:освободи форума от присъствието си или ще ти се случи нещо ..
Къде отиде свободата на словото?ЖОРО написа:идиот
Е този, който пише глупости и обиди и упражнява тормоз над потребители.
qwerty1 написа:Не се притеснявай за мен, в момента имам достатъчна 3 цифрена сума. Но така и не разбрах защо не си намериш някакво хоби и да спреш да пишеш простотии тук.
qwerty1 написа:Абе ти наистина имаш проблеми, бягай да пишеш в
https://www.puls.bg/forum/59/ , там ще се опитат да ти помогнат да си наред.
ЖОРО написа:qwerty1 написа:Абе ти наистина имаш проблеми, бягай да пишеш в
https://www.puls.bg/forum/59/ , там ще се опитат да ти помогнат да си наред.
Абе тъпак не разбираш ли че ти се подигравам ... ходи да спиш бе лумпен недодялан
hot_fan написа:Много ми е тъжно да гледам как този форум се превърща от място за сериозни дискусии и позлезна информация в такова, където двама души, в рамките на две страници, пишат глупости и се обиждат по изключително циничен начин... За съжаление това е поредната тема, в която това се случва.
Stani написа:Сега е ред и на мен.
Playbob написа:Stani написа:Сега е ред и на мен.
Защо?
qwerty1 написа:Само че Авторадио излъчва от Еделвайс, а Старт ФМ не
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта