qwerty1 написа:MCKristiyanPro написа:Радиото вече липсва в Ловеч.![]()
Може да имат някакъв технически проблем .
Напоследък все минавам през Ловеч, но все го няма на авто търсене.
qwerty1 написа:MCKristiyanPro написа:Радиото вече липсва в Ловеч.![]()
Може да имат някакъв технически проблем .
qwerty1 написа:Това показва, че няма слушатели, щом никой още не е сигнализирал.
MCKristiyanPro написа:qwerty1 написа:Това показва, че няма слушатели, щом никой още не е сигнализирал.
Защото няма ловчанлии във форума.
ShukiBG написа:На мен пък това радио ми харесва (много по-хубаво е от Радио 1 и Мелъди). На повечето места имат проблеми със сигнала и звука, обаче аз го слушам от Левент Табия Русе, сигналът и звукът за супер. Ето клипче на прием на 103.9 от Русе в центъра на Разград с РДС (всяка сутрин има РДС, а през деня много тихо пръщи): https://m.youtube.com/watch?v=yLl646ONjj8
ЖОРО написа:Лесно ...
BigBrother написа:БГ он ер в Пловдив на места е по-зле, отколкото Авторадио, което не излъчва от града.
nvr написа:Не ми се вярва да няма слушатели.В Ловеч може да няма,но все пак има хора,които слушат и гледат Радио и телевизия Bulgaria on air.
qwerty1 написа:nvr написа:Не ми се вярва да няма слушатели.В Ловеч може да няма,но все пак има хора,които слушат и гледат Радио и телевизия Bulgaria on air.
Това радио има доста малко слушатели и просто го държат така. Досега никъде не съм чувал това радио навън.
prassyo написа:qwerty1 написа:nvr написа:Не ми се вярва да няма слушатели.В Ловеч може да няма,но все пак има хора,които слушат и гледат Радио и телевизия Bulgaria on air.
Това радио има доста малко слушатели и просто го държат така. Досега никъде не съм чувал това радио навън.
Не вярвам някой да го слуша. То и телевизията им никой не я гледа, така че ясно, че само се перат пари.
prassyo написа:Имате уникалния шанс да станете част от това велико радио :
Телевизия и Радио "България он ер"търси да назначи тонрежисьор: https://www.jobs.bg/job/5126593
Потребители разглеждащи този форум: 2 и 0 госта