BestRadio написа:megan.woodmansee написа:
И за Хасково на честота 87.6 търгва Magic FM!
Кога търгва?
Според мен нищо няма да стане, някой си прави бъзик.
BestRadio написа:megan.woodmansee написа:
Кога търгва?
megan.woodmansee написа:В Велико Търново и Хасково печели нови радиоконкурси!![]()
Нови честоти за Велико Търново:
88.8 Радио Melody
90.7 Радио Европа - Новините сега
104.0 Радио Magic FM
107.9 Радио Витоша
MCKristiyanPro написа:Според мен 19 станции са достатъчни за ВТ. Мелъди и Новините сега не са ли твърде близо до 88.9 и 90.9?
qwerty1 написа:Никакво Magic FM в Хасково няма да има, стига с тези глупости.
PatrioT написа:Има и информация за стартиране на конкурс за Елхово ?
Има обявени 2 свободни честоти , а в градчето само на определени места излизат всички станции от Ямбол и Стара Загора , да не говорим ,че 2/3 от ефира е пълен с турско и гръцко ?
И не ми е ясна логиката на БгОнЕър да пдържат 2 честоти за Ямбол и Сливен .... ще продават ли ?
Иначе е добре ,че Енерджи тръгва на 98,0 само зависи с каква мощност и какъв предавател , че сега радио 1 рок покритието им в Ямбол и региона (главно на юг и изток ) както и по АМ Тракия на изток е много слабо и с големи "дупки" .
MCKristiyanPro написа:PatrioT написа:Има и информация за стартиране на конкурс за Елхово ?
Има обявени 2 свободни честоти , а в градчето само на определени места излизат всички станции от Ямбол и Стара Загора , да не говорим ,че 2/3 от ефира е пълен с турско и гръцко ?
И не ми е ясна логиката на БгОнЕър да пдържат 2 честоти за Ямбол и Сливен .... ще продават ли ?
Иначе е добре ,че Енерджи тръгва на 98,0 само зависи с каква мощност и какъв предавател , че сега радио 1 рок покритието им в Ямбол и региона (главно на юг и изток ) както и по АМ Тракия на изток е много слабо и с големи "дупки" .
На АМ Тракия се лови добре, след като се развали напълно Авторадио от Царево.
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта