Има ли инфо за Булсатком?
Има ли инфо за Булсатком?
Тъй като на няколко места чета неофициални мнения, че "А1 са купили Булсатком" (през ноември 2018) - има ли нещо потвърдено?
През гугъл намерих само една що-годе достоверна информация, една статия в Капитал от 29.03.2019, озаглавена "Булсатком влезе в държавната орбита" и с основна теза "с пари на данъкоплатците (имат предвид Българска банка за развитие) ще се вземе контролът върху най-големия тв доставчик".
Самите А1 отскоро предлагат услуга през спътник, но на сайта им пише, че спътникът е HellasSat3 на 39° East (линк).По-скоро ми приличат на конкуренти, не на собственици...
През гугъл намерих само една що-годе достоверна информация, една статия в Капитал от 29.03.2019, озаглавена "Булсатком влезе в държавната орбита" и с основна теза "с пари на данъкоплатците (имат предвид Българска банка за развитие) ще се вземе контролът върху най-големия тв доставчик".
Самите А1 отскоро предлагат услуга през спътник, но на сайта им пише, че спътникът е HellasSat3 на 39° East (линк).По-скоро ми приличат на конкуренти, не на собственици...
Re: Има ли инфо за Булсатком?
Разбира се, че са конкуренти... въобще кой нормален човек би се преебал да купи булшитковците.. това е най-малоумната фирма евър... супер малко канали, меко казано отвратително качество.. имат един булшитком войс, който не работи през 90% от времето.. пуснаха цял спътник, а той вече 2 години е почти празен..
мъка ми е за абонатите йм... не знам какъв идиот трябва да си за да седиш при тях.. и то при положение, че и на А1 и на Виваком сателитната йм е 100 пъти по-добра.

hater написа:Разбира се, че са конкуренти... въобще кой нормален човек би се преебал да купи булшитковците.. това е най-малоумната фирма евър... супер малко канали, меко казано отвратително качество.. имат един булшитком войс, който не работи през 90% от времето.. пуснаха цял спътник, а той вече 2 години е почти празен..мъка ми е за абонатите йм... не знам какъв идиот трябва да си за да седиш при тях.. и то при положение, че и на А1 и на Виваком сателитната йм е 100 пъти по-добра.
Само че цените са им най-ниски.
Плащаш за това, което получаваш.
Не хейтвам просто ей така... в работата ми използват булсата и имам сериозно наблюдения.. дори на музикалните канали аудиото са го отрязали до минимум... 

Не е само аудиото и картината е под всякаква критика 

hater написа:Плащаш за това, което получаваш.Не хейтвам просто ей така... в работата ми използват булсата и имам сериозно наблюдения.. дори на музикалните канали аудиото са го отрязали до минимум...
Мисълта ми е, че повечето хора са на Булсатком, само заради цената

- ЖОРО
- 1000+
qwerty1 написа:hater написа:Плащаш за това, което получаваш.Не хейтвам просто ей така... в работата ми използват булсата и имам сериозно наблюдения.. дори на музикалните канали аудиото са го отрязали до минимум...
Мисълта ми е, че повечето хора са на Булсатком, само заради цената
Именно заради ниската цена оператора трябва да бъде заличен .. защото спъва развитието на целия бизнес с ниските си цени !
- playboby
- 100+
Що си мислите, че на сателит а1 и виваком имат по-добро качество, същата смрад си е, но за повече пари и хубав(за оператора) договор. На булсата много трудно могат да дръпнат клиентите в чужбина, след одисеята с итв и орязаното покритие на виваком никой не иска и да чуе за смяна. А нали се сещате, че почти 2 милиона души са на запад? И най-скъпия оператор да станат булсата, пак ще си имат клиентелата, колкото и това да не се харесва на някои. 

playboby написа:Що си мислите, че на сателит а1 и виваком имат по-добро качествo..
Щото имам база за сравнение, брат ми беше на Булсата, в последствие премина на VIVACOM, както и аз, коренна разлика в полза на VIVACOM особено в HD каналите, съседа е на Булсат и при него е същата боза както беше при брат ми, когато беше на Булсата, а приемниците са HD.
Виваком често лъжат хората
. Там плащаш всеки месец 20-30 лева сметка и след време става 100 

qwerty1 написа:Виваком често лъжат хората. Там плащаш всеки месец 20-30 лева сметка и след време става 100
Нищо не лъжат, няма такова нещо, не знам кой ви ги говори тези неща, но такова нещо няма а и не е по скъпо от Булсата.
- ЖОРО
- 1000+
Stani написа:qwerty1 написа:Виваком често лъжат хората. Там плащаш всеки месец 20-30 лева сметка и след време става 100
Нищо не лъжат, няма такова нещо, не знам кой ви ги говори тези неща, но такова нещо няма а и не е по скъпо от Булсата.
Никой не лъже от страна на Виваком , това е най-качествения бг оператор .
Верно имат по малко ХД канали , спрямо А1 но са светлинни години пред мизерниците от Булсатком
А1 май е най-добрия оператор.
Виваком е по-малкото зло.А1 ми взеха 500 лева за един рутер и интернета е много бавен.
nvr написа:Виваком е по-малкото зло.А1 ми взеха 500 лева за един рутер и интернета е много бавен.
И двата оператора не са цвете за мирисане

qwerty1 написа:nvr написа:Виваком е по-малкото зло.А1 ми взеха 500 лева за един рутер и интернета е много бавен.
И двата оператора не са цвете за мирисане. Но А1 наистина са малко по-добри.
Относно качеството на каналите на VIVACOM казах вече че е на ниво, домашният интернет на VIVACOM в много населени места върви по телефонната мрежа, която не е оптична и често интернета спира и абонатите са без услуга. Относно каналите на А1 съм гледал в техен офис и не видях да са с лошо качество.
Между другото всичко зависи от района. В някои райони интернета е добър, в други лош. При всички оператори е така
А самите Булсатком, ползват ли собствения си нов спътник или не?Питам, защото от както спътника беше изтрелян не съм виждал да са правени настройки на антените, а все пак техния спътник не е на същата орбитална позиция като Хелас..Уж имаха договорки и бяха запълнили капацитета му на 80% още преди да е изстрелян, а то какво стана?Добре, че имат много абонати та да смогват да си плащат кредита за тоя спътник!
nikitrz написа:А самите Булсатком, ползват ли собствения си нов спътник или не?Питам, защото от както спътника беше изтрелян не съм виждал да са правени настройки на антените, а все пак техния спътник не е на същата орбитална позиция като Хелас..Уж имаха договорки и бяха запълнили капацитета му на 80% още преди да е изстрелян, а то какво стана?Добре, че имат много абонати та да смогват да си плащат кредита за тоя спътник!
Моето лично мнение е, че е най-добре да го продадат и с парите от продажба да оправят качеството.
На този спътник-България сат, излъчва Поларис медия-сръбския Булсат.