Stani написа:Не знам защо ревете, че не можете да слушате румънски, сръбски и всякакви чужди станции, в България трябва да звучат български станции, тоест на територията на страната нямат място чуждите станции така, че напълно нормално е да бъдат затапвани от наши предаватели, друг е въпроса, че нашите са с малка мощност и става обратен ефект, чуждите затапват нашите!

Ми като ще затапват нашите, да затапват с висока мощност. Що за затпване е например:
25W N-Joy от Айтос на 30kW TRT-FM 90.0MHz
Или пък 1kW Фокус срещу 60kW Digi FM
(Digi-то си излиза с РДС в цяла разградска област, пък за Русе да не говорим)
Нашите да затапят НАВРЕМЕ, преди да им свикнем, но както трябва. Например:
70kW Фокус от Русе
40kW N-Joy от Айтос
Обаче ние сме толкова бедна и умряла държава, че дори БНРто не може да си позволи 60kW мощност и повече, с която излъчват повечето станции от Румъния. Да не говоря, колко много предаватели на националното румънско радио има над 10kW мощност. Нашите все протестират, че всяко лято турските станции заглушавали нашите по Черноморието
Ми нашите като слагат едни мижави мощности в едни дупки,как да не бъдат заглушени
Да слагат по 30kW мощност всички станции на високи точки, по планините и няма да се оплакват.
Това с Дарик си е пълна пародия и скоро като видят как румънците ги заглушават, скоро те сами ще си върнат старата честота..