prassyo написа:Stani написа:Пародия на простотията - Игрите на звездите!
. Друг е въпросът защо водещата е лице и в БНТ...
Защото ''Игрите на звездите'' е снимано още есента на... 2016-та година

prassyo написа:Stani написа:Пародия на простотията - Игрите на звездите!
. Друг е въпросът защо водещата е лице и в БНТ...
Stani написа:Пародия на простотията - Игрите на звездите!
viliqnko.petkov написа:Прав си. Проблемът си е във водещите и ръководствата на телевизиите, канят двама от две партии и се карат за корупция, бедност, ама... По-добре журналисти като Хекимян, Ризова, Николаев, Кошлуков и Бойко Василев да се махат, и да се променят стилистиката на предаванията. За тях не е важно колко ще струва хляба, къде има проблеми с пътищата, с водата, зов за помощ - да помогнем на дете, защо убиха човек заради онова... Журналистите в България не са 100% свободни, а ги канят за да си говорят за избори, за скандали, за да вдигнат рейтинга.
Stani написа:Срив в каналите на Босфора, син екран на всички телевизии![]()
![]()
MCKristiyanPro написа:Stani написа:Срив в каналите на Босфора, син екран на всички телевизии![]()
![]()
То траеше до 9 и 30,само по БТВ Комеди нямаше нищо.
alex2510 написа:Добре, де, като проблема е токов удар толкова не могат ли да си сложат UPS защити на компютрите, сървърите, системите за видеостените, апаратните....
Stani написа:Може да е проблем с софтуера
dubspace написа:Stani написа:Може да е проблем с софтуера
Според мен, цялата работа идва от компютъра, който излъчва програмата на bTV. През годините, съм виждал същите проблеми, но те бяха краткотрайни (за 2-3 минути). Даже помня, че преди време, имаха същия проблем, обаче тогава траеше около 10 минути. В други случаи, имат син екран и за секунда (което е доста често. Появява се синият екран с лек звук за секунда и се оправя).
MCKristiyanPro написа:dubspace написа:Stani написа:Може да е проблем с софтуера
Според мен, цялата работа идва от компютъра, който излъчва програмата на bTV. През годините, съм виждал същите проблеми, но те бяха краткотрайни (за 2-3 минути). Даже помня, че преди време, имаха същия проблем, обаче тогава траеше около 10 минути. В други случаи, имат син екран и за секунда (което е доста често. Появява се синият екран с лек звук за секунда и се оправя).
Да не би компютърът им да е изкарал Син екран на смъртта? И когато се появи, той трае четвърт минута
qwerty1 написа:MCKristiyanPro написа:dubspace написа:Stani написа:Може да е проблем със софтуера
Да не би компютърът им да е изкарал Син екран на смъртта? И когато се появи, той трае четвърт минута
Възможно е, особено ако компютърът им е стар. На старите компютъри нерядко се появява син екран на смъртта.
Stani написа:Не е от компютрите, прекъснало е захранването на студиата, които изпращат сигнала до излъчвателната апаратна, където има UPS и на всичките им канали, тези излъчвателни апаратни пускат логата и пращат сигнал до спътника.
MCKristiyanPro написа:qwerty1 написа:MCKristiyanPro написа:dubspace написа:Stani написа:Може да е проблем с софтуера
Възможно е, особено ако компютърът им е стар. На старите компютъри нерядко се появява син екран на смъртта.
То и на нови компютри се получава.
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта