Радио ЕNERGY - Hit Music Only
Re: Радио NRJ
Вчера бяха съобщили, че днес от 7 до 10 ще има Energy Request, а такова нещо нямаше...
- BigBrother
- 1000+
Друго съобщиха, не си чул внимателно
Рикуестът е следобед, от Варна, след това от Бургас.

BigBrother написа:Друго съобщиха, не си чул внимателноРикуестът е следобед, от Варна, след това от Бургас.
Съжалявам, ако съм сбъркал, но май наистина чух, че ще има и от София сутринта ,но може и те да са объркали. И между другото днес забелязах, че сигналът на 101.1 Приморско е по-слаб, в сравнение с началото на седмицата.
- BigBrother
- 1000+
От 7 до 10 ще си има от София, но делничен ден.
-
- 100+
Проби с радио NRJ могат да се направят и във влака-всеки, който има преносимо радио на батерии, разбира се, може да провери на кои места радиото ще има покритие из целия железен път, по който се движи влака! Но да подчертая-в Шумен NRJ няма! Разбира се, трябва да се знае и всяка честота, на която NRJ излъчва във всеки областен град!
Петър Томов написа:Проби с радио NRJ могат да се направят и във влака-всеки, който има преносимо радио на батерии, разбира се, може да провери на кои места радиото ще има покритие из целия железен път, по който се движи влака! Но да подчертая-в Шумен NRJ няма! Разбира се, трябва да се знае и всяка честота, на която NRJ излъчва във всеки областен град!
Точно така, навсякъде може да се правят проби. Между другото пуснаха ли го в Сливен?
- BigBrother
- 1000+
Вчера от следобед официално си върви в Сливен.
На приемника ми няма автоматична честота.
Всички автомобилни приемници с RDS имат функция AF - алтернативна честота. По подразбиране тя е включена, освен ако изрично не си я изключил. Обикновено се индицира с надпис AF на дисплея.
gakal написа:На приемника ми няма автоматична честота.
Всички приемници с RDS имат функция AF - алтернативна честота. По подразбиране тя е включена, освен ако изрично не си я изключил. Обикновено се индицира с надпис AF на дисплея.
Да, но моя приемник е без RDS и нямам такава функция.
BestRadio написа:Радио City в Бургас и Велико Търново?
Честно казано и аз си го мислих и няма да е лошо Сити да си разшири обхвата.
Малко след Карнобат 99.9 почва да се губи и по-късно изчезва, а малко след това се появява 98.0 от Сливен.
- viliqnko.petkov
- 500+
Защо да не качат на Карандила със същата мощност - така няма да има проблеми особено и ако пътуваш към Бургас, автоматично се прехвърля на 99.9.
- BigBrother
- 1000+
Мой приятел се върна вчера от море. С колата каза, че не спира нацяло, но има малък участък, в който е влошено приемането на Енерджи, но магистралата е покрита 

В Стралджа всички радиа от Девата(включително Енерджи) не стават за слушане в движение,много накъсват, шумят, ту ги има ту ги няма. Проблем с радиата от Карандила и РПЦ Св.Кръстьо няма.
В неделя вечерта - 4 август, пътувах с автомобил по стария път Айтос-Карнобат-Петолъчката-Сливен.
Потвърждавам, че NRJ се лови чудесно, с обикновено радио с RDS, в участъка Петолъчката чак до Гурково, обл. Стара Загора. Малко преди Гурково има участък, където се смесват радиостанциите с друга, но не успях да разбера с коя точно.
За участъка около Карнобат в посока Сливен и Петолъчката е нужен хубав радиоприемник, за безпроблемното слушане на NRJ. При мен лично заглъхва и са нужни ръчни настройки, за да го включа, с AF не става. Подобна е и ситуацията в района на Чирпан, където радиото по магистралата ми се губи и няма покритие нито от Пловдив, нито от Стара Загора.
Потвърждавам, че NRJ се лови чудесно, с обикновено радио с RDS, в участъка Петолъчката чак до Гурково, обл. Стара Загора. Малко преди Гурково има участък, където се смесват радиостанциите с друга, но не успях да разбера с коя точно.
За участъка около Карнобат в посока Сливен и Петолъчката е нужен хубав радиоприемник, за безпроблемното слушане на NRJ. При мен лично заглъхва и са нужни ръчни настройки, за да го включа, с AF не става. Подобна е и ситуацията в района на Чирпан, където радиото по магистралата ми се губи и няма покритие нито от Пловдив, нито от Стара Загора.
Jack_V написа:Малко преди Гурково има участък, където се смесват радиостанциите с друга, но не успях да разбера с коя точно.
сигурно се смесва с Христо Ботев.
- BigBrother
- 1000+
Има го по магистралата около Чирпан, но сигналът е слаб. Пътувахме с приятел и си се слуша, но не е силно. Той е с добра антена и приемник.
- BigBrother
- 1000+
В Слънчака на 101.1 е по-стабилно. Така е и в Несебър. В Равда - също.
Двата предавателя в Стз и Пловдив са увеличени. Между двата града, в споменатия участък, сигналът е без прекъсване, но е слаб. Говоря за малък участък.
Двата предавателя в Стз и Пловдив са увеличени. Между двата града, в споменатия участък, сигналът е без прекъсване, но е слаб. Говоря за малък участък.