98 МХц Сливен??
98 МХц Сливен??
има ли някой там?
уж беше честота на Ретро Радио. Сега в джинглите на всеки кръгъл час, са махнали сливенската честота. Скоро бях в Ямбол, но там няма и следа от Ретро на 98 МХц. То кога ли е имало следа де... но все пак, защо Ретро радио махнаха тази честота от сигналите си? Ugly_boy? кажи нещо
уж беше честота на Ретро Радио. Сега в джинглите на всеки кръгъл час, са махнали сливенската честота. Скоро бях в Ямбол, но там няма и следа от Ретро на 98 МХц. То кога ли е имало следа де... но все пак, защо Ретро радио махнаха тази честота от сигналите си? Ugly_boy? кажи нещо
98 МХц Сливен??
В сайта им я има още.
98 МХц Сливен??
a, то и в сайта на Гонг има още стария екип, целия. Сайтовете на Нова и Радио 1 не са пипнати. ЗАщо очакваме да се погрижат за сайта на Ретро радио? нали всичките станции са на една и съща групировка.
Никого не наемат да им прави сайтовете
Никого не наемат да им прави сайтовете
98 МХц Сливен??
Когато бях за последно в Сливен (седмицата преди Нова година), го имаше. От тогава е минал месец. Не знам дали има промени. BTW, TRT, не се надявай да го хванеш в Ямбол, дори и да излъчва. Просто, както вече N на брой пъти бе споменато, от едно известно време сливенските станции (с изключение на националните) не се приемат в Ямбол. А Ретро не се приема още от старта си в Сливен.
98 МХц Сливен??
[quote=""UGLY_BOY""]Когато бях за последно в Сливен (седмицата преди Нова година), го имаше. От тогава е минал месец. Не знам дали има промени. BTW, TRT, не се надявай да го хванеш в Ямбол, дори и да излъчва. Просто, както вече N на брой пъти бе споменато, от едно известно време сливенските станции (с изключение на националните) не се приемат в Ямбол. А Ретро не се приема още от старта си в Сливен.[/quote]
е аз лично съм чувал Експрес, Радио 1, ФМ+, Фреш и Фокус в Ямбол (макар и неизлъчващи от Карандила и не с много добър звук). А за Дарик радио и БНР... екстра звук :wink:
е аз лично съм чувал Експрес, Радио 1, ФМ+, Фреш и Фокус в Ямбол (макар и неизлъчващи от Карандила и не с много добър звук). А за Дарик радио и БНР... екстра звук :wink:
98 МХц Сливен??
Тези се чуват що-годе добре на определени места, но общо взето "Инфо" и "Ретро" са най-зле. Те почти не се чуват в Ямбол. Понякога има проблеми с приемането дори в някои крайни квартали в Сливен.
98 МХц Сливен??
Може да пускат някоя от другите си станции на мястото на Ретро в Сливен.
98 МХц Сливен??
Преди няколко дни се прибрах в Сливен за известно време и категорично заявявам, че Ретро си върви на 98.0 и най-вероятно изобщо не е спирало.
98 МХц Сливен??
ммм браво. Това да се чува. Ретро ми е любимо радио. Но защо в новите сигнали (на кръгъл час с честотите) са махнали сливенската честота, не е ясно. Кой знае какви рокади са намислили пак тия от "МЕТРОРАДИО" ЕООД. Да не ви пуснат NRJ, NOVA или Гонг. Ще стане интересно
!
[quote=""UGLY_BOY""]Преди няколко дни се прибрах в Сливен за известно време и категорично заявявам, че Ретро си върви на 98.0 и най-вероятно изобщо не е спирало.[/quote]
Да, така е.
Но ми направи впечатление (освен НЕспоменаването на сливенската честота, наред с другите на всеки кръгъл час) липсата на Сливен в прогнозата за времето за всички градове, където се слуша Ретро (?!)
Съзнателно Сливен не се споменава!
Мисля, че се задава NRJ.
Да, така е.
Но ми направи впечатление (освен НЕспоменаването на сливенската честота, наред с другите на всеки кръгъл час) липсата на Сливен в прогнозата за времето за всички градове, където се слуша Ретро (?!)
Съзнателно Сливен не се споменава!
Мисля, че се задава NRJ.
98 МХц Сливен??
ммда. Едва ли ще е БГ радио. Те получиха за Ямбол лиценз и сигурно ще покриват Сливен
98 МХц Сливен??
Днес докато се прибирах към София, по пътя в района на Сливен си имаше Ретро с перфектен сигнал на 98 MHz
98 МХц Сливен??
Интересно на какъв ли принцип се позовават, когато решат да сменят някоя радиостанция с друга?
98 МХц Сливен??
[quote=""UGLY_BOY""]Интересно на какъв ли принцип се позовават, когато решат да сменят някоя радиостанция с друга?[/quote]
не помниш ли как на мястото на радио НОВА пуснаха БГ радио в Стара Загора и пак на мястото на радио НОВА пуснаха Енерджи във Варна?
подават си молба за смяна на лицензията, изчакват известно време и като получат одобрение, айде...
не помниш ли как на мястото на радио НОВА пуснаха БГ радио в Стара Загора и пак на мястото на радио НОВА пуснаха Енерджи във Варна?
подават си молба за смяна на лицензията, изчакват известно време и като получат одобрение, айде...
98 МХц Сливен??
Да, знам, но според мен радио Нова беше създадено именно с таква цел - честотите му да бъдат дадени на остналите им радиостанции. Те и без това дълго се чудиха какво да пуснат на излишните си честоти (в София, Варна и Стара Загора) и накрая пуснаха "Нова", като за мен, пак отбелязвам, то си беше пуснато, колкото да върви нещо на тези честоти, а после да бъде заменено с друга програма. А иначе, по принцип, Ретро радио ми се струва едно от слушаемите им радиа, което има и много повече честоти, повече, отколко Нова изобща някога е имало. И някак си ми се струва странно - защо точно Ретро и защо точно в Сливен? Явно сега, като си имат две радиа за ретро музика, са решили да дадат приоритет на Радио 1, а да прецакат Ретро. Ако плануват да затрият няколко честоти на Ретро в името на NRJ, то тогава по-добре да спрат и тази в Бургас, нали и там и до ден днешен няма транслиране не NRJ, а пък и градът е много по-голям от Сливен.