C.R.U-TO написа:СТОЙЧО ТИ КАКВО СЛУШАШ
Jazz, Chill House, Ambient, Lo-Fi.... Progressive и т.н.
C.R.U-TO написа:СТОЙЧО ТИ КАКВО СЛУШАШ
C.R.U-TO написа:ПО ВЕСЕЛИНА ЗАПОЧНА РЕКЛАМА В ЧЕСТИТО СКОРО ЩЕ НИ СЛУШАТЕ И НА 88,1 В СТАРАТА СТОЛИЦА ВЕЛИКО ТЪРНОВО
TRT написа:C.R.U-TO написа:ПО ВЕСЕЛИНА ЗАПОЧНА РЕКЛАМА В ЧЕСТИТО СКОРО ЩЕ НИ СЛУШАТЕ И НА 88,1 В СТАРАТА СТОЛИЦА ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ти си чул това, а аз чух "вече ни слушате във Враца, Видин, Плевен, В.Търново и Кърджали.
от новите честоти не чух единствено Кюстендил и Варна, но предполагам, до няколко дни и това ще стане.
Рекламират постоянно големият купон на радио Веселина послучай "Националния ефир с любимата музика на България" в SinCity 19.03.2007
TRT написа:а защо в Плевен не ви пуснат Атлантик вместо Веселина?
просто.... "любимата музика на България" (новият девиз на Веселина след "музика без граници) явно носи големите рейтинги и многото рекламодатели
TRT написа:а защо в Плевен не ви пуснат Атлантик вместо Веселина?
просто.... "любимата музика на България" (новият девиз на Веселина след "музика без граници) явно носи големите рейтинги и многото рекламодатели
batmiro24 написа:експрес беше невероятно радио,за доказателство в момента по радио CITY в класацията има НОВА песен NEW-Yves Larock - Zookey.Тази песен я пускаха по експрес още през 2005 година през септември,е няма що много е нова.CITY - СКАПАНЯЦИ,ВЕСЕЛИНА ОЩЕ ПО
UGLY_BOY написа:TRT написа:а защо в Плевен не ви пуснат Атлантик вместо Веселина?
Просто хората си го определят като приоритетно. Просто, навсякъде, където SBS имат поне една честота, ще бичи Веселина. Вече, ако има честота на Веселина, ще пуснат Витоша, второто по приоритет. Явно хората са изчислили кое им носи повече пари.
Stoycho написа:
Като се спре Експрес няма да има радио, което да пуска нова музика, това за съжаление!
Аз съм написа:Ей хора я се успокойте!Освен вас има и фенове на чалгата,които с години очакват проникването на някаква такава станция и в северна България.Това,че не знаят за този измислен сайт,не означава че никой не слуша чалга.
Аз съм написа:Това,че не знаят за този измислен сайт,не означава че никой не слуша чалга.
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта