а иначе аз специално ще прдължавам да се оплаквам навсякаде докато стане нещо

B-92 написа:е нещо от Монтана не се ли хваща в тази Враца?
сега покрай конкурсите като пуснат още няколко монтански радиа, дано се дочува и при вас. Че верно много се мрънка в този форум за Враца. Всяка втора тема тук е за Враца! А пишат точно двама души от града тук. Миро24 и Миташки
mita6ki написа:както стана въпрос тук viewtopic.php?t=3347.0
вече и Враца има Веселина което е УЖАСНО
подиграха се с нас И АЗ ПРОТЕСТИРАМ
но както и да е новината си е вече факт нека правят както сметнат за добре
мисля че от 4 радия тук 2 да са с мазна чалга не бива
UGLY_BOY написа:Честно да ви кажа, адски много се нервя, че водещите на Веселина са толкова цивилизовани. Като ги слушаш, едва ли не имаш чувството, че сега ще ти зазвучи някой ретро хит от 90-те, някой нов хит или нещо подобно. Как може да водиш така, при условие, че радиостанцията, по която те излъчват, предава чалга? Това е кичозно - интелигентно водене + музика за нискоинтелигентни хора. И на всичкото отгоре тръгнали да ми говорят коя постановка щяла да се играе в Сатиричния театър и в Малък градски театър "Зад канала". Тия луди ли са? Кой олигофрен би имал такава разтеглена и кичозна представа за култура, че едновременно да слуша за чичо ви Митко, който пиел всичко и да ходи на театър или кино? Това са две несъвместими неща. И знаете ли кое е по-кичозно от самата чалга като цяло - именно това, което правят Веселина - смесват ми най-непрофесионално качествено водене + некачествена музика (чалга) + качествена музика (Scorpions и т. н.). Че какви изисквания може да има бай ви Курти от Илиянци? Той би предпочел да му говорят простотии, както правеха преди по Веселина, отколкото за култура. Просто неговата шофьорска среда предполага и харесване на чалга тип водене, чалга тип поведение и изобщо, всичко що е кич, му е в кръвта. А сега, какво? При това оинтелигентчване на Веселина - най-много да му стане като чуе приятния глас на някоя от по-младичките водещи!
TRT написа:абе нали уж Веселина щеше да тръгне на още 9 честоти (+седемте, на които сега си излъчва)? това, че Веселина ще предава на 16 честоти много отдавна се приказва. Ама както и да ги смятам, все са 15
gadchet0- написа:И ти какво предлагаш?Да уволнят водещите на Веселина,защото си вършат професионално работатаНе виждам нищо лошо в културните афиши,пък и било то представяни пред бай ти Курти и който друг искаш там.Изобщо не мога да разбера какво общо има чалгата с цялата работа,гледам че си интелигентно момче,не очаквах да пишеш подобно нещо точно ти
звучи доста крайно..
Ritmo написа:Това е точно така. По една инерция и това ръководство на радиоверига "Веселина" върви по кривата пътека на предишното- смесване без вкус и мяра на несъпоставими реалности, най-общо казано. Абе, кви културни афиши на хора, които името си без грешка не могат да напишат!? Този, който иска през отрудения си ден, да слуша чалга - какво го интересува него културния афиш!? А тези културтрегери, които преди години слушаха чалга от някаква импозантност, тях вече ги няма, те се изпокриха във обхвата на своята идентичност! Така, че настоящото радио "Веселина" ми звучи като един анахронизъм, и ако не се вземат решителни мерки, ще спада и рейтинг, ще се губи и авторитет /ако има такъв досега/. Винаги съм казвал, че медиите, и в частност, радиото, трябва да възпитават! Но това трябва да става адекватно на мисловните възможности на аудиторията! Има си нива на възприятие - ако се нарушат, надграждат, неминуемо ще има разпад на идентичност! Нещата са много променени! Много българи са вече в Европа, остават други, по-неадекватни на инерцията от миналото! Тях не ги интересува културния афиш, минутите за поезия, те блъскат, ли, блъскат за хляба всеки ден, естествено, за повече хляб в Европа!? Въобще - правете това, което ви е по силите, в рамките на формата и възможностите, и не си надигайте главата по-нагоре, за да не ви я отсекат!
PatrioT написа:Няма да има Веселина в Добрич !
B-92 написа:PatrioT написа:Няма да има Веселина в Добрич !
В Добрич, Видин и Кюстендил още не е тръгнало просто.
Днес чувам, съобщават по Веселина, че са стартирали в Плевен и Варна
korleone_85 написа:Не знам какво са казали, но във Варна все още няма Веселина, а някаква измишльотина, което уж трябва да е Войс.
Потребители разглеждащи този форум: 6 и 0 госта