Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Радиоразпръскване в България - за радиостанциите, мрежите, честотите, предавателите, водещите, музикалните редактори, сутрешните, следобедните блокове и други ефирни емоции
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2140
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот predavatel » 21 Ное 2007, 07:25

Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

    На вниманието на Съдебните институции и медийните регулаторни органи в Република България

Изображение

    „... Внимавайте, имате само 30 секунди, за да изпратите своя SMS! Днес наградата ееееее, задръжте такаааааа - 42-инчов плазмен телевизор и 20 000 лева! Плазма и 20 000 лева! Те ви очакват, сега или никога!, Ооотваря се SMS, ооотваря се SMS ...”

    Меко казано „скандален радиоводещ” - не очаквайте в следващите редове да наричаме лицето Борис Николов Цанков с умалитеното „Боби”.

    От публикации в медиите през последните пет години става ясно, че в „трудовата” му биография има пет наказателни производства и около 40 граждански дела, а броят на измамените от него надхвърля ... 1000 души. Трийсет и седем от жертвите на водещия заведоха дела и го обвиниха в измама в размер на общо 136 000 лева. Далаверите са извършени между 2001 и 2003 г., когато Цанков е водещ на предавания и радиоигри в програмите на радио „Спорт” и радио „Вива”. Едва на 18 май 2004 г. обвинителният акт бе готов и внесен в Софийския районен съд. В периода 2003-2006 г. Цанков многократно е задържан и отново пускан на свобода. Междувременно, името му е свързано с наркобосове и престрелки, а срещу самия него са извършени два бомбени атентата. През 2006-2007 г. идват и първите, макар и условни, присъди.

    През 2002 г. в пловдивската преса се появява разказ на бизнесмен, измамен с 4000 лева от Цанков чрез радиоиграта му „Хиляди в брой”. Според данни от НСБОП към юли 2003 г. срещу Цанков към началото на 2003 г. са постъпили над 800 жалби.

    От 4 ноември до 12 декември 2002 г., пет седмици, Борис Цанков е спал в президентския апартамент в „Замъка Хранков”, платил е 12000 лева и е останало да плаща още 2500 за нощувки. За тях изпълнителният директор на хотела е подал жалба в Шесто районно управление на МВР. Това е съобщил собственикът на хотела Пламен Хранков. След като го изгониха от Радио Вива, той отишъл във варненското радио Браво. От 23 май до 14 април е бил там. За тези 3 седмици също са постъпили голямо количество жалби и в резултат той е бил изгонен. За трите седмици той е бил в луксозния хотел „Риц” в „Свети Константин и Елена”. Отново не е плащал нито своите нощувки, нито тези на бодигарда си. В резултат, на 23 април е бил арестуван от РДВР-Варна. Делото се води от майор Митев, но още на следващия ден Боби Цанков е освободен.

Червенкова срещу Цанков
    Едното от най-известните дела срещу Борис Цанков е заведено от Ваня Червенкова, собственик на фирма за минерална вода. През август 2002 г. в столичен хотел Цанков я измамил, че има разрешение от Столичната община да изгражда билбордове. Тя му дала 50 000 лв. в брой на ръка, срещу обещанието да рекламира фирмата й чрез тези билбордове и в ефира на радио „Спорт”.

    На 27 юли 2003 г. на централния пазар във Варна бизнесдамата бе простреляна от неизвестен стрелец. Тя получи пет куршума в тялото и главата, но като по чудо оживя. Първата й хипотеза, споделена с полицията, бе, че поръчител на покушението е именно Цанков. От предварителното разследване обаче не излезе абсолютно нищо, тъй като органите на МВР и следствието не успяха да разкрият нито стрелеца, нито неговия „работодател”.

    На 14 май 2007 г. Борис Цанков е осъден на три години лишаване от свобода с пет-годишен изпитателен срок. Така наречения радио- и телевизионен водещ ще трябва и да изплати на Ваня Червенкова сумата от 50 000 лв. с лихвите от 2002 г. насам, както и да покрие разноските по делото.

Арестите
    На 25 юни 2003 г. Цанков е арестуван по обвинение в измама. Водещият бил задържан веднага след предаването си по радио „Вива”. От прокуратурата заявяват, че Борис Цанков е обвинен в измама в особено големи размери, като по този текст законът предвижда до 20 години затвор. До ареста на водещия се стига след множество жалби в продължение на близо година от измамени слушатели на предаванията му. Потърпевшите разкриват, че той разигравал две схеми, с които е придобивал по измамнически начин големи суми. При първата лъжел слушателите, че ако му изпратят по пощата определена сума пари, ще ги обяви за победители в негова радиоигра и спонсорът ще изплати два пъти по-големи награди. По втората схема обещавал на слушателите с регистрирана на тяхно име фирма дългосрочна реклама, ако му платят лично.

    Два дни след ареста, състав на Софийския районен съд постанови мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 25 хиляди лева. На 3 юли Софийски градски съд намали на 12 хиляди лева паричната гаранция. След семица, пощенска служителка в софийска централна поща твърди, че от май до ноември 2002 г. обвиненият в измама е получавал дневно между 5000 и 30000 лева от парични игри по радио Спорт докато е работил там. Това съобщи в предаването си „България следобед” Дарик радио, позовавайки се на изявление на Ваня Червенкова.

Боби Цанков и Антон Милтенов - „Клюна”
    Антон Милтенов (по прякор „Клюна”) и Борис Цанков са били съуправители на фирмата „РСБ Комюникейшън” АД, собственик на радио „Вива”. Ваня Червенкова твърди, че Милтенов лично й казал, че Цанков му дължи пари, които той ще си вземе „по какъвто и да било начин”. На пресконференция Червенкова разказа, че поискала срещата с Милтенов, за да научи от него вярно ли е, че е купил радио „Вива” и че Цанков работи за него. Според други публикации в пресата, Антон Милтенов - „Клюна” е близък с Цанков. Двамата често били виждани заедно в столични заведения.

    На 28 октомври 2003 г. вечерта Антон Милтенов - „Клюна”, придружен от четири души охрана и Борис Цанков, е нанесъл побой на млад мъж в столично заведение, намиращо се в непосредствена близост до сградата на МВР. Милтенов е регистриран в полицията за опит за убийство, търговия с наркотици, кражби. „Клюна” е издирван и като поръчител на покушението срещу Илиян Версанов на 16 август 2002 г. в столичния квартал „Белите брези”. На 25 април 2004 г. в София е имало стрелба по автомобили, в които са пътували братът на наркобоса Милтенов - „Малкия Клюн” и Боби Цанков.

    След множество неуспешни покушения, Антон Милтенов е убит при престрелка на 30 юли 2005 г. в центъра на столицата.

Бомбите
    На 15 ноември 2003 г. малко преди 17:00 часа на столичната улица „Цар Асен” пред дома на Борис Цанков и родителите му избухва взривно устройство. В следствие на взрива са изпотрошени няколко прозореца на един от апартаментите на кооперацията. Жертви и ранени няма.

    На 2 юни 2004 г. Цанков е привикан на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи. След като напуска СДВР, Цанков отново става мишена на бомбен атентат пред дома си. Отървава се с незначителни наранявания по главата и още по-незначителни натъртвания и охлузвания по тялото.

    Не така щастливо обаче се развиват събитията за бодигардовете на Цанков, които се оказват ... действащи офицери и шофьори от Националната служба за охрана. Вследствие на скандала, 13 служители на НСО са изгонени заради връзки с престъпния свят. Четирима са дисциплинарно уволнени, след като разпечатка от телефонните им разговори доказали, че имат отношения с Борис Цанков. Сред отстранените са и личните шофьори на президента Георги Първанов, на председателя на парламента Огнян Герджиков и на главния прокурор Никола Филчев. Подменени са и част от екипите на личната охрана на тримата. Девет души от НСО са принудени да напуснат по Закона за класифицираната информация. След по-малко от месец е уволнен и директорът на службата, ген. Димитър Владимиров.

В радио „Седем дни” с Владимир Кузов
    На 3 юни 2004 г. сутринта (само една нощ след неуспешния атентат срещу него, Цанков е привикан в Четвърто териториално отделение на Столичната следствена служба за разпит. Няколко часа по-късно гръмна вестта, че Цанков е задържан във връзка с две стари дела срещу него - за измама в размер на 136 000 лв., и за длъжностно присвояване на техника от радио „Седем дни” (на стойност 76 311 лв.) през 2001 г., когато той е бил изпълнителен директор на радиостанцията. Седмица по-късно - на 10 юни, Софийският градски съд отмени определението на Софийския районен съд, с което на Борис Цанков му бе наложена най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” и го изпраща вкъщи под домашен арест.

    Последата информация за това дело е от 16 март 2006 г., когато Софийският градски съд (СГС) го отлага за 20 юни с.г. Причината е, че Цанков е задържан по други дела и не може се яви в съда. Свидетел по същото дело е Владимир Кузов, който през 2001 г. е управител на радио „Седем дни”. Владимир Кузов е бивш народен представител от Партия Атака, който през 2007 г. бе осъден на 3 години лишаване от свобода за извършане на хомосексуални действия с малолетно лице.

2006 г.: Wanted
    На 27 февруари 2006 г. служители на Икономическа полиция Шесто РПУ арестуват Борис Цанков в жилището на родителите му на столичната ул. „Цар Асен”. Със съдебно определение в е извършено претърсване от полицейските служители. Цанков е откаран в районното управление, срещу него е образувано дознание по множество жалби за извършени измами.

    На 2 март 2006 г. състав на Софийския районен съд оставя за постоянно в ареста Цанков. Той е уличен, че в продължение на месеци е измамил 10 души с различни суми на обща стойност 23 790 лв. Съдия Георги Ушев цитира свидетелски показания, според които обвиняемия Цанков се представял пред рекламодателите, които е измамил, за Иво Антонов. По делото има приложен специални разузнавателни средства използвани в мобилен телефон. За да наложи най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, съдът се позова и на справка от Столичната следствена служба и СДВР, от които става ясно, че срещу Цанков има заведени следствени дела и 68 дознания - всичките за измама.

    На пресконференция през май 2006 г. министърът на вътрешните работи Румен Петков демонстративно обяви, че Борис Цанков оглавява личния му списък от над 50 престъпници с висящи дела, срещу които ще се провежда ускорено и безкомпромисно разследване. За да подчертае своята решителност, шефът на МВР обеща да връчи тази папка и на главния прокурор, и на Станишев.

    На 27 юни 2006 година Софийският районен съд за втори път официално осъди Борис Цанков на три години затвор условно с пет-годишен изпитателен срок по обвинение в измама на потенциален рекламодател на радио „Вива”. Ищецът по делото доказал, че е изпратил SMS от мобилния си телефон в предаване на радио „Вива”. След 5 минути на телефона му се обадил водещият Борис Цанков, който обяснил, че ще рекламира фирмата на потърпевшия по 10 пъти дневно до края на годината, ако получи в замяна 1500 лв. Водещият прибрал парите, а рекламата не била излъчена.

Кариерата на Боби
    Борис Цанков е роден през 1979 г. в София, завършва СМУ „Любомир Пипков”. До колкото е известно, се е изявявал като водещ на измамни SMS-игри по Радио „7 дни”, Радио „Хит 7”, Радио „Сигнал плюс”, Радио „Спорт”, Радио „Вива”, Радио „Браво” - Варна, Радио „Практика”, Радио „Екстрийм” - Перник, ТВ „Канал 2001”, „Балкан - Българска телевизия”, Телевизия „СКАТ”, „BGTV” (България Кабел), Телевизия „7 дни” ...

Отново в ефир
    И след всичко това, нашият герой Боби отново ще звучи в столичния радиоефир. Очаква се до броени дни, в ефира на София, лицензирано и съвсем легално да бъде възстановено излъчването на Радио „Хит 7”. Сайта на новата стара радиостанция вече с гордост обявява, че гвоздей в програмата му ще бъде „Шоуто на Боби Цанков” ...

    Този обзор е съставен по материали от информационния поток в последните пет години: в. Банкеръ, в. Дневник, в. Новинар, в. Сега, в. Стандарт, Агенция Фокус и др.
ЗНАХАР
Нов
Нов
Мнения: 11
Регистриран на: 01 Ное 2007, 08:01

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот ЗНАХАР » 21 Ное 2007, 09:31

Този тип започна кариерата си във ФМ+ :Old
Аватар
Miss_Smart
100+
100+
Мнения: 182
Регистриран на: 07 Ное 2007, 10:49

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Miss_Smart » 21 Ное 2007, 12:38

Кариерата на Боби
    Борис Цанков е роден през 1979 г. в София, завършва СМУ „Любомир Пипков”. До колкото е известно, се е изявявал като водещ на измамни SMS-игри по Радио „7 дни”, Радио „Хит 7”, Радио „Сигнал плюс”, Радио „Спорт”, Радио „Вива”, Радио „Браво” - Варна, Радио „Практика”, Радио „Екстрийм” - Перник, ТВ „Канал 2001”, „Балкан - Българска телевизия”, Телевизия „СКАТ”, „BGTV” (България Кабел), Телевизия „7 дни” ...

Отново в ефир
    И след всичко това, нашият герой Боби отново ще звучи в столичния радиоефир. Очаква се до броени дни, в ефира на София, лицензирано и съвсем легално да бъде възстановено излъчването на Радио „Хит 7”. Сайта на новата стара радиостанция вече с гордост обявява, че гвоздей в програмата му ще бъде „Шоуто на Боби Цанков” ...

    Този обзор е съставен по материали от информационния поток в последните пет години: в. Банкеръ, в. Дневник, в. Новинар, в. Сега, в. Стандарт, Агенция Фокус и др.


Да поясня- в ефира на Радио " Сигнал плюс" въпросното лице никога не е мамило в игри. Той беше просто водещ, и след два месеца натирен там където му е мястото. :)
Последна промяна 1 на predavatel, променена общо 21 пъти
Аватар
borosport
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 24 Май 2005, 19:25
Местоположение: София
CONTACT:

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот borosport » 21 Ное 2007, 22:23

В крайна сметка Клюна го гръмнаха. Едва ли Боби ще се отърве ;)
Изображение
Аватар
prassyo
500+
500+
Мнения: 592
Регистриран на: 19 Ное 2006, 11:48
Местоположение: София

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот prassyo » 21 Ное 2007, 23:03

borosport написа: В крайна сметка Клюна го гръмнаха. Едва ли Боби ще се отърве ;)

Все още сме в сезона за отстрел на глигани :lol: :lol2
Аватар
marto81
100+
100+
Мнения: 111
Регистриран на: 21 Мар 2006, 09:52

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот marto81 » 22 Ное 2007, 16:15

Всичко това може да се случва само в България!!! Измамник да си прави каквото иска в БГ ефира!!! Така беше тръгнал и Ник Щайн,ама къде отиде.....
Аватар
Halfdead
1000+
1000+
Мнения: 1151
Регистриран на: 27 Юли 2006, 11:36
Местоположение: Earth

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Halfdead » 22 Ное 2007, 18:45

marto81 написа:Всичко това може да се случва само в България!!! Измамник да си прави каквото иска в БГ ефира!!! Така беше тръгнал и Ник Щайн,ама къде отиде.....

Къде отиде? Много ми е интересно. Първaтa "изявa" на Ник Щайн беше в предаването за муз. желания и поздрави по Видинското радио Скай, преди около 4-5 години! Беше добър водещ, като изключиме лошия му българки и дразнещия немски акцент... Даже имам диск с автографа му (спечелих го на някаква игра до колкото си спомням)!!! После обаче пролича, че е измамник и една вечер просто ИЗЧЕЗНА от ефира. Повече не го и чух. Казаха ми, че бил водещ на предаване по някаква кабеларка. Незнам до къде е вярно. Малко инфо ще е супер. Интересно ми е къде ли е този човек, познат на Видинчани като DJ NICK.  :Hmmm
Последна промяна 1 на Anonymous, променена общо 22 пъти
Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!

www.dxing.org - Форумът на България за DX-маниаци!
Силвия
Нов
Нов
Мнения: 90
Регистриран на: 30 Мар 2005, 22:07

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Силвия » 22 Ное 2007, 20:13

За да има природа!
http://forthenature.org/petitions/on-line_letter_for_rila - подписка за прекратяване на незаконното строителство в Рила планина.
Аватар
ЖОРО
1000+
1000+
Мнения: 3778
Регистриран на: 06 Апр 2006, 09:04
Местоположение: http://www.abbro-bg.org
CONTACT:

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот ЖОРО » 22 Ное 2007, 23:27

ПРАСЕТАА ПРАСЕТААА ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТАА НА МЕЗЕТАААА  ПРАСЕТААА ПРАСЕТАААААААААА ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА ! 
Няма по голям трол от Джорджи™
UGLY_BOY

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот UGLY_BOY » 23 Ное 2007, 00:38

MIRORUSE написа:Ник Щайн, работеше първо в Русе в нашето радио Пристис ,  имаше предаване за юроденс с поздрави, всеки четвъртак от 22 часа до полунощ . Казаше се "От телефон до микрофон" . После си измести предаването в Шлагер радио Русе, от там забегна за Търговище или Видин не съм сигурен - след което ... му губя следите ,т.е. лично аз не знам какво е правил. Помня че с учудване го видях по телевизия Скат, да се изявява като водещ на някакво предаване там .
Иначе за г-н Цанков - лоша работа, аз го помня от радио Спорт и предаването му " Голямото пъшкане " . После не бях в страната и не знам какво е правил , но като чета - доста золуми май е надробил ......... :Tease

Ник Щайн по едно време работеше и в телевизия "Ден", чак след това се прехвърли в "Скат" и тогава започнаха скандалните новини за него. Абе тоя пич е обиколил цяла България - Русе, Видин, София.
Аватар
Halfdead
1000+
1000+
Мнения: 1151
Регистриран на: 27 Юли 2006, 11:36
Местоположение: Earth

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Halfdead » 23 Ное 2007, 02:10

Леле майко! Тук предаването му имаше същото име ХАХА както и да е..
Повтарял е не един път, че Скай му е първото Българско радио и бил много щастлив да води предаване на български.. Няма значение. Леле не очаквах да е обиколил цяла България!  :Tease
Everybody has a radio. To listen to a radio is normal. To listen to a radio, that is far away from you is a DARE!

www.dxing.org - Форумът на България за DX-маниаци!
KanalKom
Нов
Нов
Мнения: 10
Регистриран на: 23 Ное 2007, 16:37

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот KanalKom » 23 Ное 2007, 16:42

:Clap

Za poreden pat se ybegdavam che vav Balgaria , za sagalenie niama pravosadie , a i mediite sa prikritie za prane na pari na novoislypeni bisnesmeni .Taka beshe pres 1997-8--9 ,2000 2001 a i sega .Govoria ot svoi sobstven opit kato edin ot pionerite na chastno radio v balgaria.Ne iskam da se vdalbochvam ,zastoto ot 7 godini ne giveia v Balgaria , a takiva nesta ne sa posnati na mediite tyk v UK -London.
Samiat fact na kolko provincialni radia se e podvizaval Bobi ,i kolko chesto sa se smeniali vi e otgovarat  na vaprosa.
Аватар
Monk
100+
100+
Мнения: 151
Регистриран на: 25 Яну 2007, 11:47

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Monk » 23 Ное 2007, 17:39

Всеки започва от предавания за подрави и радиоигри! Но някои дотам си остават, други се измъкват от блатото и тръгват нагоре, като Бареков например, започнал с "Чакарака"! Аз , с ръка на сърцето , ще кажа, че радиоигри, а и тв. игри, съвсем чисти - няма! И аз самият съм лъгал слушателите, изкушението е огромно, особено когато заплатата не е никак огромна! Но, разбира се , съм бил много далече от мащаба на Боби! Интересно е обаче друго - как му се хващаха на елементарните хватки хора-бизнесмени, които, оцелявайки в ългария, би трябвало да са много чувствителни за всякакви измами!?  :Ne
ElenaN
Нов
Нов
Мнения: 3
Регистриран на: 17 Мар 2007, 18:54

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот ElenaN » 23 Ное 2007, 18:30

Никак не се учудвам, правосъдието е само за дребни нарушенийца на неизвестни и не можещи да се защитят хора, но пък КАК ГИ НАКАЗВАТ ТЯХ !!!
_BORRO_
Нов
Нов
Мнения: 21
Регистриран на: 28 Ное 2007, 14:18

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот _BORRO_ » 28 Ное 2007, 14:21

kak moje edin prestupnik da vodi predavane?
Debeloguzoto pak shte pecheli na gurba na tupacite
:focus:
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Мнения: 3100
Регистриран на: 30 Мар 2005, 15:12
Местоположение: България
CONTACT:

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот BestRadio » 01 Дек 2007, 13:03

Каквото и да се каже за "маминото синче" Борис Цанков ще е малко - затова с една дума: престъпник-рецидивист.
Някой ден ако прочетете, че след покровителството на Антон Милтенов - Клюна, рамо му е давал и Красимир Гергов, въобще няма да бъде новина!
Не е новина и връщането в ефир на Хит 7 - по познатия сценарий: Цанков си извършва поредните престъпления и след това една "могъща" фирма като "Радиокомпания C.J." (къде е Мърдок да попитам блажените вярващи нима е толкова ангажиран, за да не види "удивителните" bTV, TV2 и другите Красимир-Гергови чудеса) пуска ново "иновационно" творение, да кажем хит-радио с незабравими стари градски шлагери  :lol:
Това е реалността в България (за съжаление)... Боби Цанков в ролята на престъпник и помощник на медийни босове мислещи, както него за "Бързи пари" и нехаещи за налаганата от тях сивота на ефира...
Жалко, че се пречи на амбициозни хора като Красимир Узунов. За 3 години този човек създаде най-голямата радиоверига в страната след Дарик, без да разчита на "помощта" на органи като СЕМ и АББРО...

P.S. Няма да се очудя, ако фен-клубът на Гергоф пак реши да забавлява потребителите във форума!  :Drinks
Аватар
georgi bancov
1000+
1000+
Мнения: 1244
Регистриран на: 17 Окт 2007, 09:12
Местоположение: Троян,Незабравка 17
CONTACT:

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот georgi bancov » 01 Дек 2007, 15:00

ЖОРО написа:ПРАСЕТАА ПРАСЕТААА ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТАА НА МЕЗЕТАААА ПРАСЕТААА ПРАСЕТАААААААААА ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА !

:D :D :D :D
Последна промяна 1 на georgi bancov, променена общо 23 пъти
Изображение
UGLY_BOY

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот UGLY_BOY » 01 Дек 2007, 19:58

BestRadio написа:Каквото и да се каже за "маминото синче" Борис Цанков ще е малко - затова с една дума: престъпник-рецидивист.
Някой ден ако прочетете, че след покровителството на Антон Милтенов - Клюна, рамо му е давал и Красимир Гергов, въобще няма да бъде новина!
Не е новина и връщането в ефир на Хит 7 - по познатия сценарий: Цанков си извършва поредните престъпления и след това една "могъща" фирма като "Радиокомпания C.J." (къде е Мърдок да попитам блажените вярващи нима е толкова ангажиран, за да не види "удивителните" bTV, TV2 и другите Красимир-Гергови чудеса) пуска ново "иновационно" творение, да кажем хит-радио с незабравими стари градски шлагери  :lol:
Това е реалността в България (за съжаление)... Боби Цанков в ролята на престъпник и помощник на медийни босове мислещи, както него за "Бързи пари" и нехаещи за налаганата от тях сивота на ефира...
Жалко, че се пречи на амбициозни хора като Красимир Узунов. За 3 години този човек създаде най-голямата радиоверига в страната след Дарик, без да разчита на "помощта" на органи като СЕМ и АББРО...

P.S. Няма да се очудя, ако фен-клубът на Гергоф пак реши да забавлява потребителите във форума!  :Drinks

Ха-ха, както многократно съм заявявал, целта на нелегалното радио на Цанков (онова, което беше на 93.9) вероятно е била от ръцете на Ласков, то да премине в ръцете на Гергов. Ха-ха-ха!
Аватар
Lupus
1000+
1000+
Мнения: 1672
Регистриран на: 29 Ное 2007, 18:48

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот Lupus » 15 Дек 2007, 11:36

Такива постове като горния няма ли кой да ги трие в този форум?
Тинейджърска история!
Аватар
predavatel
1000+
1000+
Мнения: 2140
Регистриран на: 17 Мар 2005, 16:06
CONTACT:

Re: Шоуто на Б. Цанков или тъмната страна на ефира

Мнениеот predavatel » 15 Дек 2007, 16:53

Lupus написа:Такива постове като горния няма ли кой да ги трие в този форум?
Тинейджърска история!


Има!

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 8 и 0 госта