Што вие можете кога политиката и вашите учебници се такви
Makedonec написа:Сите се македонци, сакаш доказ?
Јане СанданСКИ има МАКЕДОНСКО ПРЕЗИМЕ и се борел за Македонија а не за бугарија
Гоце Делчев се родил во Македонија и се борел за неа......
Makedonec написа:Сите се македонци, сакаш доказ?
Јане СанданСКИ има МАКЕДОНСКО ПРЕЗИМЕ и се борел за Македонија а не за бугарија
Гоце Делчев се родил во Македонија и се борел за неа......
borosport написа: Или гърците не са прави като ги режат? Ние отдавна трябваше да ги смачкаме.
radiator написа:Официално предупреждавам всички, които подклаждат вражда на тема "Македонски въпрос", че при следващи подобни остри изказвания ще има ограничения за достъпа.
Спазвайте нормалния тон.
Makedonec написа:abe kopile gadno sto seres protiv makedonija idi ebi se so crnec peder
i ne mi spamiraj na forumot i na licni poraki oti STO E OD TEBE NE CITAM TUKU BRISAM
borosport написа:Радиаторе като ще прилагаш правилата със запетайките викам на македончето да ми издадеш един двупосочен билет за Македония, заедно с бан по никнейм и ip адрес за следното високо достижение на македонския му ум:Makedonec написа:abe kopile gadno sto seres protiv makedonija idi ebi se so crnec peder
i ne mi spamiraj na forumot i na licni poraki oti STO E OD TEBE NE CITAM TUKU BRISAM
|BG| написа:borosport "Интелигентен" е нали
borosport написа:Призовавам на горния индивид най-накрая да му се подвият крилата и да бъде накаран да пише на български език във форума или да си пише на "македонски" в съответната секция във форума. Докога ще си развява коня ?!
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта