Roger_Boy написа:Отностно "модераторката" ще заевя,че за годините си е изключителен човек и си върши много съвестно работата..
Емо,
В много отношения мацката е напред дори от теб,а какво остава за мен...Що се касае до глупостите които пишеш отностно Смехо,ще добавя че момчето си върши много добре работата,това че Карикатурата Костов не му даваше да използва въобрежението си е въпрос по друга тема...
За форума на Фреш си прав че вече няма много хора които да пишат,но то и преди си беше така- просто сега твоето "стадо" го няма заради Костов...Вие не бяхте фенове на радиото вие стояхте там заради него!
Малко са хората в България вече които работят с въображение..

ОНЯ от септември върши прекрасна работа, когато търябва да чете чужди ЛС-та, да влиза в чужди пощи и т.н. Наистина е магьосник пред компютъра, както написа един бивш водещ. А как Виктор Костов да не му е давал възможност да развива въображението си - кой трябваше да възстанови всички загубени песни след цифровизацията на радиото и колко от тях върна той! А що се касае до познанията му в областта на музиката - е то се видя септември и октовмри какво стана и къде се озова Фреш.
И защо сега имам бан от форума, след като съм писал само положителни неща за Николай Стоянов и плейлистата, която реди той? С тези си изказвания писах, че вади радиото от дупката, в която един музикален инавалид я вкара септермври и октомври. Познайте кого съм засегнал...
Нали разбирате - едно комплексарче си мисли, че ще ме засегне като ме изгони от тъпия му форум(защото тоя форум не е на радио Фреш, а на няколко протежета на сегашните водещи) - ами аз след като получих втория бан искрено го съжалих и помолих Господ да му помогне. Защото няма кой друг.
И не ви ли е смешно, че администраторите и модераторите са повече от пишещите?
Краси - да Костов няма да влезе в парламента, ако не се коалира със СДС. А лошото е, че дори и да се коалира пак влизането не им е сигурно. Но това вече си е яко отклонение.
И нека ония, които още работят в радиото и плюеха по Виктор да проверят дали случайно сега рейтингът не е много по-нисък, отколкото лятото миналата година? И тогава си правете изводите дали Виктор е бил лошият.
Ама то едва ли им пука де - за тях е важното да имат 15 човека под формата на слушатели, които обаче да пишат във форума, да гласуват за слушателската калсация и да си поръчват песни. За какво са им десетки хиляди слушатели? Предполагам само Н.Стоянов има по-големи амбиции.