След още ден два ще си промениш мнениетоkrassyo написа:Много ме радва звученето, което доста се доближава до това на Пристис в добрите си моменти.
garfield написа: незнам защо не ти излиза Антена 1 на 47 канал . В Здравец-изток съм и ми излиза много добре . Сигналът е еднакво силен както сутрин така и през деня . Телетекста също излиза идеално . Незнам някой друг да каже лови ли я там .
Май е от Рига , но не съм убеден . Интересното е , че Кисаджиите не проявиха никаква реакция и по мрежата им също липсваха каналите докато на Делта Бтв и Нова си бяха от някой от цифровите оператори , а някой бутна приемника на Канал 1 на честотата от Ботев връх сутринта и целият ден си вървя и Канал 1 което е похвално . Любо , посоката е малко по-наляво от Букурещките сигнали . Имам чувството , че е от Гюргево направо толкова добре я ловяdeian написа:ТВ2 как не го отнесе и тя? Нали и тя се излъчва от Левент табия?
garfield написа:deian написа: посоката е малко по-наляво от Букурещките сигнали . Имам чувството , че е от Гюргево направо толкова добре я ловя
Enchev написа:Да, Нова и bTV ги взимат от сат. А програмите на БНТ (Канал 1 и Север) от Леветна.
Ама то минаха към 2 часа докато се "осетиха" че ефирно К1 липсваше него ден.
Потребители разглеждащи този форум: 0 и 0 госта