п.п Баце, не всеки би дал толкова пари за 1 радиоприемник, не смяташ ли ?
shoshko написа:Дори В Младост 4 ? Съмнявам се
rainov написа:
rainov написа:Durli написа:Ако се разровите в старите теми ще откриете, че още преди почти година ви писах, че ще има честота на SBS в Ямбол, така и стана. Просто колкото и да ви убеждавах тогава... Но вече фактите говорят.
p.s. Можете да хвърлите едно око на снимките на новите попълнения от екипа на радио Витоша в сайта.
Точно за теб ставаше дума!!! Само, че казваше че ще е Витоша>
Xemyc написа:
Това пък от къде го взе? Дай повече инфо.
Durli написа:Такава беше конюнктурата тогава. По- късно решихме да развием Атлантик, пък и там има ниша за този формат.
rainov написа:Xemyc написа:
Това пък от къде го взе? Дай повече инфо.
Photoshop. Исках да провокирам един човек от SBS Broadcasting GroupDurli написа:Такава беше конюнктурата тогава. По- късно решихме да развием Атлантик, пък и там има ниша за този формат.
Durli искам да ви поздравя за водещите на веселина те са най-добритеИ вашите радиа се отличават доста от другите
ПП. Хубаво е да помислите Витоша да се хваща по-добре в Ямбол от колкото сега.
Durli написа:но поне не са зле като нашата вечерна водеща.
Durli написа:
Мерси за хубавите думи. Определено Гери и Мария от Веселина се справят страхотно, за другите има някой забележки, но поне не са зле като нашата вечерна водеща.
Колкото до сигнала, няма как да се подобри.
PatrioT написа: ...едно малко нещо ме дразни ... когато се обяввява честотата , се казва Сливен и Ямбол 95,4 , сега не искам да зачеквам никакъв спор на тема Ямбол-сливен (тези , които за родом от двата града ще ме разберат ) , та това ми е упрека към новото радио Атланик в нашия град (макар , че ме и малко яд , че пак няма да си имае регионално радио) . Е нямаше да се разсърдя и ако ЕнЕрДжи бе тръгнало(а то не беше ли собственост на Манол Велев ?) .
rainov написа:
ПП. Относно NRJ може и да има в Ямбол, ако фалира БГ радио
PatrioT написа:Хм приветствам новото радио Атланик в Ямбол , наистина е едно хубаво радио , само , че едно малко нещо ме дразни ... когато се обяввява честотата , се казва Сливен и Ямбол 95,4 , сега не искам да зачеквам никакъв спор на тема Ямбол-сливен (тези , които за родом от двата града ще ме разберат ) , та това ми е упрека към новото радио Атланик в нашия град
Потребители разглеждащи този форум: 3 и 0 госта