Радио Веселина ВРЪЩА старите водещи
Радио Веселина ВРЪЩА старите водещи
Радио Веселина ВРЪЩА старите водещи,
от 2 седмици се завърна Мето Вълчев той бе от освободените при идването на сбс браунткастинг но от скоро пак го върнаха в ефира на радиото възможно е да има още такива изненади
от 2 седмици се завърна Мето Вълчев той бе от освободените при идването на сбс браунткастинг но от скоро пак го върнаха в ефира на радиото възможно е да има още такива изненади
Re: Радио Веселина ВРЪЩА старите водещи
Ако питаш мен, някой от там ще изгори скоро, защото не си разбира от работата... 

Има време ще видиме каво ще стане те знаят ,че слушам какво става в ефира имradiator написа:Ако питаш мен, някой от там ще изгори скоро, защото не си разбира от работата...
C.R.U-TO написа:Радио Веселина ВРЪЩА старите водещи,
Той е приятел с Генади, това е.
- Ан Мари Тонколонкова
- 100+
Няма по-добър програмен директор от мен!
За това всички радиа ми дишат прахта 

САМО БЪЛГАРСКА МУЗИКА!
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
Някой е пуснал звяра от клетката 

- Ан Мари Тонколонкова
- 100+
>>> FM STEREO <<< написа:Някой е пуснал звяра от клетката
Звярът никога не е бил в клетка

САМО БЪЛГАРСКА МУЗИКА!
@Ан Мари,
Така ли ми се струва или този, който те целува на снимката е Мишо Шамара?
- Ан Мари Тонколонкова
- 100+
UGLY_BOY написа:@Ан Мари,
Мен всички ме обичат

САМО БЪЛГАРСКА МУЗИКА!
О, не, не е странно, даже е доста "престижно". 

Ан Мари Тонколонкова написа:Няма по-добър програмен директор от мен!За това всички радиа ми дишат прахта
Това не е хвалба да си програмен директор на БГ радио, то си е чиста срамота, може би на днешни времена няма българска поп музика. Сори за думите ми майка ми ти е голям фен, (още преди да бг радио). За мен БГ радио си е творчески труп, избягвай да дрънкаш, че си програмен директор.
А атносно за водещите както казах и в тази тема viewtopic.php?f=2&t=5941&st=0&sk=t&sd=a&start=40 на Дърли, те са най-добрите водещи просто са дрога за ушите ми.

- Ан Мари Тонколонкова
- 100+
rainov написа:Това не е хвалба да си програмен директор на БГ радио, то си е чиста срамота, може би на днешни времена няма българска поп музика. Сори за думите ми майка ми ти е голям фен, (още преди да бг радио). За мен БГ радио си е творчески труп, избягвай да дрънкаш, че си програмен директор.
А атносно за водещите както казах и в тази тема viewtopic.php?f=2&t=5941&st=0&sk=t&sd=a&start=40 на Дърли, те са най-добрите водещи просто са дрога за ушите ми.Невероятни са!
Прекалено неграмотен си, за да си позволяваш да ме репликираш, младежо! Възхищавай се на водещите на Веселина и избягвай до говориш с мен! Аз със хора, с образование по-ниско от висше избягвам да общувам

САМО БЪЛГАРСКА МУЗИКА!
А, ако беше грамотен, пак ли нямаше да има право да Ви репликира?
Ан Мари Тонколонкова написа:rainov написа:Това не е хвалба да си програмен директор на БГ радио, то си е чиста срамота, може би на днешни времена няма българска поп музика. Сори за думите ми майка ми ти е голям фен, (още преди да бг радио). За мен БГ радио си е творчески труп, избягвай да дрънкаш, че си програмен директор.
А атносно за водещите както казах и в тази тема viewtopic.php?f=2&t=5941&st=0&sk=t&sd=a&start=40 на Дърли, те са най-добрите водещи просто са дрога за ушите ми.Невероятни са!
Прекалено неграмотен си, за да си позволяваш да ме репликираш, младежо! Възхищавай се на водещите на Веселина и избягвай до говориш с мен!
Извинявай, че си казах мнението, но си е така. И аз искам БГ Радио да стане добро, от това и аз печеля.
Ще си продължа да слушам NJoy, Веселина и Витоша, а и скоро Антлантик. БГРадио си е "творчески труп" и това си е
Аз със хора, с образование по-ниско от висше избягвам да общувам
Аз със хора, с образование по-ниско от три висши избягвам да общувам

Слез малко от небесата, защото можеш да паднеш от много високо!
- >>> FM STEREO <<<
- 1000+
Ето,Ан Мари се появи и разговорът стана доста грамотен,направо висш 

- Ан Мари Тонколонкова
- 100+
>>> FM STEREO <<< написа:Ето,Ан Мари се появи и разговорът стана доста грамотен,направо висш
Добре че се появих, да влея малко свежа кръв в този форум. Бяхте зациклили нещо...

САМО БЪЛГАРСКА МУЗИКА!
Ти оспами цялата тема!
И FM+ ще върне водещите, но който откъдето е, например Жанчето в Хасково, Радо в Благоевград, Сашко във Варна. Накрая ще се завърна и аз, като Елена ми освободи поста.
Ихааа имаме си и Метър Мунчев във форума ;-)
Браво! Овасии
Браво! Овасии

Punchev написа:И FM+ ще върне водещите, но който откъдето е, например Жанчето в Хасково, Радо в Благоевград, Сашко във Варна. Накрая ще се завърна и аз, като Елена ми освободи поста.
Че какво им има на тези водещи?