bubic написа:Ъгли,точно така ,сам отговаряш на въпроса си. Имам поне двайсетина подобни Л.С.Но аз не се влияя от никого,не съм сложил забрана да общувам с никого. Но нали не си спомняш ,че и никого не съм наричал ненормален,нито теб,нито ФМ,нито Вълчо,нито госпожицата. А ти ,след като си смел,а не като тези ,дето лично контактуват с мен,защо не поита Мис Смарт,защо ми задава този въпрос за нормалност,нали не искаш да кажеш,че не си гозабелязал. Може ли да ми дадеш един съвет,как да отговоря на такъв въпрос,или ако е бил зададен към теб,но не бързай,обмисли го предварително. Моето мнение е,че никой не бива да задава на никого такива въпроси,ако не е засегнат по някакъв начин.Или смяташ,че въпроса е напълно безобиден,дори комплимент. Чувал ли си така да общуват хорапомежду си и с усмивки да си задавт въпроси за нормалност.
ФМ,а ти не видя ли въпроса на момичето,или се правиш на разсеян. Ето,и теб те питам,как ще реагираш,ако някой те нарече ненормален,без грам вина. нали спорим с теб,но наричл ли съм те ненормален някога,или да съмподлагал на съмнение пред всички твоята нормалност. Да,упреквам те, иронизирам те,както и ти мен,ама ненормален,я бъди по-честен,нормално ли е това.
Бубич, искренно се извинявам, ако си решил, че те обвинявам в невменяемост.
Прав си, вместо Добре ли си?, трябваше да попитам Как си ? или Какво не е наред?...
Проявих добросърдечна загриженост, защото ми се струва, че нещо те измъчва...доста по-остър си от преди и това се забелязва и от "непрофесионално око". Ако бях наистина простачка щях да използвам други думи...много по-силни от тези.
Каквото имам да казвам, го казвам направо. Вероятно затова някой не ме харесва тук...Но не си мисли, че това ме засяга. Отдавна спрях да си играя с кукли и да плащам данък обществено мнение. Нека всеки говори, стига да има какво да каже.
Отново ти се извинявам, от сърце, наистина исках да те питам как си...Но след поредицата твои жлъчни коментари наистина откривам отговора.
Бубич, иди поговори с някой, след като не искаш да говориш с нас.
Но недей и за миг да си вярваш, че има нещо лично в коментарите ни към теб.

С пожелания за повече усмивки