П.С.по аналогичен начин ли става и обновяването на софтуера на приемника?

dhamitak написа:Благодаря,а какъв кабел за връзка между РС-то и ТВ ми трябва?
dhamitak написа:А ако някой съсед на 1-2 етажа под мен има чиния,може ли теоретично да се прихване някакъв сигнал,с антена ли,с усилвател ли или с друго устройство?
a69 написа:dhamitak написа:А ако някой съсед на 1-2 етажа под мен има чиния,може ли теоретично да се прихване някакъв сигнал,с антена ли,с усилвател ли или с друго устройство?
На българина му дай авантата...Не неможе.
ico_pol написа:a69 написа:dhamitak написа:А ако някой съсед на 1-2 етажа под мен има чиния,може ли теоретично да се прихване някакъв сигнал,с антена ли,с усилвател ли или с друго устройство?
На българина му дай авантата...Не неможе.
Хех, защо ли да не може!?Преди години братовчер ми имаше една ТВ игра и сигнала й се приемаше при мен на първия етаж, докато той беше по диагонал на втория. Може би това ставаше, защото телевизорът му беше свързан и с ефирна антена, незнам, но чисто и ясно се виждаше как се "трепе" с гаджето му на д-п Марио.
Така, че може и да има някаква вероятност да се аванти от комшията... ама дано не му се гледат сапунки, докато на теб някой мач.
За шеринг вече незнам. Има някакви безжични системи, но... кой знае.
Programings написа:
Отключване : Въвеждаш седем или повече пъти грешна парола и готово!![]()
![]()
Programings написа:На Булсатком е много тромава защитата на кодираните канали!
Отключване : Въвеждаш седем или повече пъти грешна парола и готово!![]()
![]()
blagoo написа:Естествено ти трябва и мотор за чинията иначе sharinga си губи ефекта.
Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта