747 написа:кой ти говори за СВ или ДВ?!
а темата ми не претендирам да е безкрайно сериозна и ултимативно смислена (както всички останали теми), просто ми е досадно, докато карам из западните квартали на София, например, и попадна в някаква сянка спрямо Копитото, и се включи автоматично Петрохан, да чувам "Добър ден и господа", а после, когато се върне от Петрохан на Копитото, да чувам "Премиерът Бойко Борисов Борисов" - вединия случай яде думи, в другия ги повтаря.
ПС: а като не ти е интересна темата или я смяташ за безсмислена - да съм те карал насила да я четеш, а и да се изказваш по нея?!
Е как кой ти говори за СВ или ДВ дай по тая логика на тях да не вярваме така ли? Квото е укв такова е дв, кв, св тва че ти слушаш само укв незначи че няма слушатели и на другите обхвати, и че те нямат право да са информирани и това колко е часа. Не си ме карал прав си и не съм длъжен ама тука има и други които се хилят на това което пишем. Може и да е дразнещо че яде думи или ги повтаря ама такова е не е от значение. Теми се пишат за да се дискутират нали така и се мачим да ти обясним че няма смисал от тая тема.