Българско радиопредаване в Австрия

Интересни радио-телевизионни места в интернет
ikartchev
Нов
Нов
Мнения: 2
Регистриран на: 07 Фев 2009, 16:33
Местоположение: Виена
CONTACT:

Българско радиопредаване в Австрия

Мнениеот ikartchev » 24 Дек 2009, 15:25

От октомври 2009 година във виенския радиоефир завучи българска музика и реч. Културно-информационното радиопредаване "Ние Българите" се излъва ежемесечно, всяка първа неделя, от 16:00 часа, на живо от студиото на радио "Оранж" (Radio "Orange") - 94.0 Мгх.

Предаването има 60 минутна схема. Основни цели на екипа са: информирането на слушателите за предстоящи и отминали културни събития с българско участие на територията на град Виена и територията на Република Австрия; представянето на интересни личности и талантливи български творци пред широката публика; събирането и разпространяването на полезна информация, която да спомогне за по-лесното и бързо адаптирането на нашите сънародници в Австрия.

Програмат на предаването е ориентирана основно към представителите на българската общност в Австрия. От друга страна човек трябва да се запита, защо е нужно да се налагат изкуствено органиченият и по този начин да се изключват обществени групи или личности, които проявяват интерес към темите? Всеки, който има интернет връзка може да слуша „Ние Българите” онлайн, включително и от България.

За повече информация може да посетите сайта на предаването: http://www.kulturmedien.org

Назад към

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта