secet написа:леле, тъкмо се радвах че това малоумно радио най-накрая си намалява покритието а то...![]()
Прав си,secet
Изобщо не ми харесва това радио

Дано да не се завърне и в Русе на 100.5

secet написа:леле, тъкмо се радвах че това малоумно радио най-накрая си намалява покритието а то...![]()
jorko написа:secet написа:леле, тъкмо се радвах че това малоумно радио най-накрая си намалява покритието а то...![]()
Прав си,secet
Изобщо не ми харесва това радио![]()
Дано да не се завърне и в Русе на 100.5![]()
gadchet0- написа:Колкото до NRJ-все си мисля,че Велико Търново ще е за сметка на Видин или Белоградчик
jorko написа:Виж какво
Аз когато и на 27 години стана пак ще съм все още на Сити
Не ми пука как е звука
Мен не ме гледайте кое радио харесвам,аз завинаги ще си слушам само Радио Сити и Радио Фреш
jorko написа:Виж какво
Не ми пука как е звука
Мен не ме гледайте кое радио харесвам,аз завинаги ще си слушам само Радио Сити и Радио Фреш
m3gab0y написа:jorko написа:Виж какво
Не ми пука как е звука
Първо стани на 17 и ако все пак и тогава не оцениш каква боза слушаш - жалко за теб.
И все пак щом пишеш във форума се предполага, че имаш компютър и Интернет (поправи ме, ако греша).
Поразгледай в мрежата какви радиа има, малко по-назапад като за начало. При малко играчка от твоя страна бързо ще видиш от къде крадат City-то
m3gab0y написа:Пич, под "на запад" нямах предвит нашата татковина![]()
![]()
Виж какво се случва в Германия, Холандия, та и Дания ако щеш. Дори един XFM, един FunX и един CAZ могат да вкарат City в задния си джоб без никакви услия.
marto81 написа:Най-накрая нещо стойностно във В.Търново - радио Енерджи! Уцелиха точната станция за размяна - Сити фитове до скъсване,боза до насиране!!!! Жестоко се кефя,че ги няма вече в града с техните 30-40-песни (еднодневки)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NRJ hits music only!
Потребители разглеждащи този форум: 4 и 0 госта