към админа
към админа
тея дни бях из българия и направех снимки на предаватели с апарата на приятелката обещала ми е да ми ги даде и аз директно ти ги давам на теб
ето и списъка
Враца - Герман, Косталево, ретр. Леденика
Мездра
както и ретр. Долна баня и радуил
ето и списъка
Враца - Герман, Косталево, ретр. Леденика
Мездра
както и ретр. Долна баня и радуил
- predavatel
- 1000+
към админа
neka purvo da mi gi pratqt na mene i da vidq kak e ka4estvoto 6toto ne sum gi snimal az
- Георги
- 1000+
към админа
Може ли да дам предложение за добавяне на информация в сайта?
Ако да, то моля да бъде добавено:
- в Кюстендил се приемат радио и ТВ програми от Сърбия.
- в Дупница се приемат радио и ТВ програми от БЮРМ.
- в Благоевград --------//------------------
- в Петрич --------------//-------------------
Поздрав! :arrow:
Ако да, то моля да бъде добавено:
- в Кюстендил се приемат радио и ТВ програми от Сърбия.
- в Дупница се приемат радио и ТВ програми от БЮРМ.
- в Благоевград --------//------------------
- в Петрич --------------//-------------------
Поздрав! :arrow:
към админа
Тези дни забелязах много хубави червени светлини на Русенската кула (която май е и най-висока в БГ)... много красиво:) Трябва да я щракна и аз, но да видим кога и как ще излезе:) Преди не са ми правили впечатление - дали са от скоро?
- predavatel
- 1000+
към админа
Благодаря за препоръките, след няколко дена ще кача и промените за Благоевград, Кюстендил, Дупница и региона ... За кулата в Русе - най-вероятно червените лапми светят там откакто е построена 

към админа
[quote=""predavatel""] ... За кулата в Русе - най-вероятно червените лапми светят там откакто е построена
[/quote]
За разлика от нашата кула на Копитото, откъдето свети само една червена лампичка. Как ли се вижда от самолет?...

За разлика от нашата кула на Копитото, откъдето свети само една червена лампичка. Как ли се вижда от самолет?...

Почти навсякъде, където пътувам, съм с радио, независимо дали в колата или в раницата.

към админа
[quote=""predavatel""] За кулата в Русе - най-вероятно червените лапми светят там откакто е построена
[/quote]Може и да е от скоро. Шейновец свети от няколко дена най-много месец в посока Свиленград. Ако беше отдавна щях да забележа, понеже спалнята ми гледа на там и сега се виждат светлините. Може да е подобно положението и в Русе.

към админа
Ами от година и 4 месеца ходя в Русе...около началото на декември ми направиха впечатление тия лапмпи. Преди май имаше само на върха, а сега са по целия стълб. Макар, че според приятелката ми така е било винаги, но...много добре си спомням лятото, че нямаше толкова светлини. Нека се изкаже за всеки случай някой русенец, но според мен са от 2-3 месеца.
към админа
Ами в интерес на истината и аз мисля, че бяха по-малко лампите 

към админа
мдам
Така е.
Нали правиха подмяна на предавателителните съоражиния на БНТ и бТВ.
Неможе русенци да неса ги забелязали досега, то даже и през деня се забелява разликата в скелето.
Май трябваше да направя подходящи снимки преди да се изместя в Добрич. :roll:
Така е.
Нали правиха подмяна на предавателителните съоражиния на БНТ и бТВ.
Неможе русенци да неса ги забелязали досега, то даже и през деня се забелява разликата в скелето.
Май трябваше да направя подходящи снимки преди да се изместя в Добрич. :roll:
към админа
Да. При върха се забелязват добавените антени
към админа
Брей чак на върха са ги боцнали.Обаче за какво ли са.Не ми приличат на радио антени.
Иначе за лампите нормално е да има повече все пак на 200 метра стърчи чудото.

към админа
[quote=""borosport""]Брей чак на върха са ги боцнали.Обаче за какво ли са.Не ми приличат на радио антени.
[/quote]
На мен ми приличат на ГСМ клетки

На мен ми приличат на ГСМ клетки

към админа
В интерес на истината може наистина да са клетки на някой оператор и по - точно на Вивател, защото се появиха някъде края на проолетта и началото на лятото, ако не се лъжа.
към админа
като се завъртя покрая кулата ще си нося апарата и ще направя по-добре осветени и качествени снимки. Просто мястото, от което бях снимал (кола) и посоката на слънцето бяха не особено приятни тогава.
към админа
a koga 6te svetnat 4ervenite svetlinki na SAHAT TEPE?navsqkade drugade tv retranslatori svetqt s 4erveno a samo SAHAT TEPE ne svetqt.emi kraino vreme e ve4e da se napravi ne6to po vaprosa
към админа
Е, не само Сахат тепе не свети. Троянския ретранслатор също няма светлина, макар в близост до него да има хеликоптерна площадка, която навремето е била за да има къде да кацне другаря Живков (има резиденция в близост). Може това да е пропуск, защото ретранслатора е построен някъде в началото на 90-те, но все пак... Понякога кацат хеликоптери там (макар това да не е ставало поне в близките 5 години). :wink:
към админа
[quote=""ico_pol""]В интерес на истината може наистина да са клетки на някой оператор и по - точно на Вивател, защото се появиха някъде края на проолетта и началото на лятото, ако не се лъжа.[/quote]
Точно така :alabala:
Точно така :alabala: