При мен обаче са 0/0, защото съм в дупка между блокове от СЗ

Vass написа:Явно са надули яко Петрохан.
nikitrz написа:Аз в Банишора, в стая със североисточен изглед хващам муксовете от Петрохан по-добре от този на 64 канал!Не случайно питах по-горе в темата дали наистина 64 канал се излъчва и от Копитото, защото недоумявам как може да хващам сигнал от Петрохан с вътрешна "антенка", а със същата такава да не мога да хвана 64 канал, който се излъчва от 2 места в града!?!
Комисията единодушно приема
решение за изменение и допълнение на разрешение No 00762-02/10.06.2010г. за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс–радиочестотен спектър за осъществяване на електронни съобщения чрез електронна съобщителна мрежа за наземно цифрово радиоразпръскване на територията на град София, издадено на „НУРТС БЪЛГАРИЯ” АД, както следва: Удължава срока на действие на разрешение No 00762 - 02/10.06.2010 г. с една година, като т. 1.2. се изменя и допълва така: „1.2. Да ползва индивидуално определения ограничен ресурс – радиочестотен спектър, считано от 26.05.2015 г., за срок до 26.05.2016 г. или докато 64-ти телевизионен канал стане необходим за цифров дивидент-което от двете събития настъпи по -рано.” „1.2.а. В случай че 64-ти телевизионен канал стане необходим за цифров дивидент, КРС уведомява за това предприятието.”9.3. Определя такса за удължаване то на
срока на разрешение No 00762-02/10.06.2010 г. в размер на 30 лв.
Потребители разглеждащи този форум: 9 и 0 госта