viliqnko.petkov написа:Stani написа:ЖОРО написа:Най добре в Самоков да тръгне Фреш , Мелъди е абсолютен провал от към замисъл .
И аз съм на това мнение, но нас никой не ни пита. Това радио е пълно копие на Радио1,откакто Радио1 се излъчва в Боровец, а това е повече от 10години до сега съм чул само една реклама за регион Самоков, е тогава имаше сериозна конкуренция от местното DANS FM 99,4 където се въртяха реклами на местни фирми, но и след спирането му, по Радио1 и всички останали, които се излъчват в района не са звучали реклами на местни фирми, тоест файдата от към печалба от региона е само в това, че ще имат слушатели от София гостуващи в курорта по време на зимният сезон. Поне да си качат джингли с новите честоти, те и това не са направили "Melody всяка песен има история с теб София 93,4"![]()
Frech се чуваше преди на софийската честота 100,3MHz преди да си махнат предавателя от кулата на Копитото, после в Боровец пуснаха безсмисленото недоразумение радио София100.0МHz и така почти затапиха възможността за прием на Фреша.
Относно Energy би било добре да се пусне и в Боровец. Предавателя на Дарик 89,7 пречи на приемането на Energy София 89,5. В по високите части на Самоков като жк.Самоково се приема. Тук на форумът някой беше споделил, че радио Vitocha е кандидатствало за честота за Боровец, но дали ще я получи не се знае.
Stani, Фреш никога не се излъчвало от КРТЦ Копитото. Предавателят беше на киноцентъра в Бояна. Използвай си друг приемник - на 100.3 в Самоков и Боровец няма смущения от БНР Радио София. При моите на 3 khz отстояние няма смущения.
Вилянко,,, предавателя преди да мине на хотел Копитото беше на Кулата в София . 100.3 излъчваше с 500 вата стига писа простотии
А по времето на ПЛЮС излъчваше от фабрика Глухар - Фохар пардон . до 2003та