Мнениеот radiator » 30 Юни 2008, 13:11
Вижте,
Това се обсъжда веднъж, Панджаров изказа мнението на модерейшъна, респективно и на собственика на сайта. Ще затворя тази дискусия, защото това е дискутирано вече... Все пак е частно място и собственикът има право да вземе своето решение. Собственикът е решил, че така иска да бъде. Именно неговият подход, идея и мислене са създали този сайт, в този му вид, и затова всички ние сме тук, и точно заради това аз съм склонен да се доверя на неговата интуиция и вярване, че ще е тъпо да има такава секция.
Моето лично мнение: не приемам аргумента, че във всеки един форум си има еди си какво. Това не е всеки един форум. Тук не е бгмама, тук говорим за радио, телевизия и далекосъобщения. Когато офтопикът е умерен, интересен и в общи линии свързан с дискутираната тема е супер.
Един безсмислен раздел, в който да никнат теми от типа - ИСПАНИЯ-ГЕРМАНИЯ 1:0, Кой филм гледахте последно и т.н. за мен като човек, който идва тук да чете топици на комуникационна тематика е безсмислена работа.
Дали е демократичен сайтът? Той е частен, а не обществен. Събира хора с общи интереси, дава им поле за изява и възможност да научат нещо ново.