Раздел общи приказки
Re: Раздел общи приказки
Това са глупости, където и да подадеш жалба те пазят в анонимност.
tekotien написа:Това шега ли е или си сериозен ако е така , то явно вивакома са много богати и не искат парите на хората..... хубава работа ама Българска.
Не знам дали е така, но го прочетох във Фейсбук.
А ако искаш да прекратиш договора,ако операторът е нарушил въпросния договор и отидеш в КЗП, много ясно,че ще дадат данните ти на оператора.
Да ви питам , понеже имам една кутия от развален сателитен приемник,
искам в нея да направя нещо като антенен миксер, примерно да си купя няколко антенни букси за нормален коаксиялен кабел 75 ома.
да запоя една към друга буксите да ги поставя в кутията, и въпроса ми е дали ще стане някакъв проблем като се има в предвид че,
всичко от което искам да подам сигнал през антенния вход на телевизора е на различни честоти .защото е доста неудобно да вадя букси и да включвам за всяко нещо.
искам в нея да направя нещо като антенен миксер, примерно да си купя няколко антенни букси за нормален коаксиялен кабел 75 ома.
да запоя една към друга буксите да ги поставя в кутията, и въпроса ми е дали ще стане някакъв проблем като се има в предвид че,
всичко от което искам да подам сигнал през антенния вход на телевизора е на различни честоти .защото е доста неудобно да вадя букси и да включвам за всяко нещо.
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !