Страница 1 от 1

Промо-клипови на македонските телевизии

Публикувано на: 21 Сеп 2012, 01:14
от Macedonian.MK

Re: Промо-клипови на македонските телевизии

Публикувано на: 21 Сеп 2012, 14:01
от LZ2GPB
Чувал съм, че и при вас дават турски сериали? Май заляха целия Балкански полуостров с техните помии. Не им щем сериалите, ама никой не ни пита. :)

Re: Промо-клипови на македонските телевизии

Публикувано на: 21 Сеп 2012, 14:28
от Macedonian.MK
Турските сериали го отупеjа народов, нема семеjство во Македониjа што не ги следи. Ги имаат заземено prime-time термините. На Канал 5 и Сител ги даваат но Сител оваа есен ќе понуди повеќе американски сериали (поради фактот што МТВ купи одлична програма па се плашат дека ќе го изгубат првото место на гледаност). :) Доjде време МТВ да jа оправа медиумската состоjба во Македониjа :D