Страница 1 от 1

Радиовълни

Публикувано на: 20 Фев 2021, 17:54
от Simeon313
Здравейте, имам един много важен въпрос свързан с радиовълните, той е как мога да заглуша честотите от 100 kHz до 6GHz само в моят апартамент, без да заглуша моя телевизор,телефон и всичко останало. Сигурен съм, че съм жертва на електромагнитно облъчване от 3 години, изпитвам емоции противоположни на това, което се случва, некординиран съм, забравям непрестанно, изпитвам голямо напрежение дори, когато точно съм се събудил, имам пищене в ушите и всичката електроника около мен получава смущения, това се случва и на родителите ми с които живея, почти съм сигурен, че източникът е при комшиите над нас. Четох за GSM чукове, заглушители, екраниране, но не съм много запознат и незнам кое ще помогне най-много в случая и на кои фирми може да се вярва, четох също така, че може да си направиш сам заглушител, но нямам никакъв опит, ако някой от вас е запознат ще съм безкрайно благодарен да ми съдейства.

Re: Радиовълни

Публикувано на: 20 Фев 2021, 18:46
от gakal
За да "заглушиш" даден радиосигнал трябва да създадеш електомагнитно поле в този честотен обхват със сила по-голяма от нивото на сигнала, който искаш да "заглушиш'. По този начин към това поле което смяташ, че вече го има в твоя апартамент ще се добави и това което ти ще създадеш, и то ще е по-силно. Сигурен ли си че искаш това?
Ако искаш да се предпазиш от поле трябва да си екранираш апартамента, което не е лесно и естетически издържано мероприятие. И след това всичкитв ти комуникации в апартамента трябва да минават само през кабел

Re: Радиовълни

Публикувано на: 20 Фев 2021, 19:30
от Simeon313
Искам един вид да го неутрализирам, това имам в предвид под заглушаване, защото обърква всичко в организма ми. Как мога да създам по-силно електромагнитно поле и да неутрализирам тези вълни(честоти) в моя полза, къде мога да си купя надежден уред за да ги измеря по-точно? За екраниране нямам възможност в момента. Пак казвам, че четох за заглушители, но незнам от къде да си купя, нещо което наистина работи. Най-добре ще е някой от форума, който разбира да го проектира.

Re: Радиовълни

Публикувано на: 20 Фев 2021, 19:50
от gakal
Заглушителя прави това за което ти писах - създава по-силно поле за да възпрепятства приема на определени сигнали.
Най - добре потърси фирма , която да дойде у вас и да измери полето. Търси в раздела фирми за трудова медицина.