Грчко радио во Скопје!!

Радио и телевизија во Република Македонија
JesonMile
Нов
Нов
Мнения: 3
Регистриран на: 07 Юли 2021, 11:46

Грчко радио во Скопје!!

Мнение от JesonMile »

Во Скопје поточно на планините Водно и Скопска Црна Гора и на автопатот Скопје-Велес са приема некое си грчко радио на 88,60 дали некој има информација от каде е тој сигнал дали е можно да е от грција и со колку kW им е предавателот?Tweakbox Appvalley https://vlc.onl
Публикувай отговор