Радио антени
-
- Нов
Радио антени
Имам въпрос относно радио антените. Могат ли да се използват стерео антени на двулентови CB радиостанции? Опитвам се да получа по-добро монтиране на антена от магнитна основа и имам проблеми с придобиването на една от онези бронирани антени за офроудъри, които те използват със своите CB радиостанции и единственото решение, което имам засега, е да използвам монтажа за стерео антена и стерео антена, която се закрепва към това монтиране. Всеки тук знае дали са съвместими или има решение за тесто от това?
Re: Радио антени
Може ли снимка на моно и на стерео антена 

Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
- ogibo
- 1000+
- Been thanked: 2 times
Това май е писано с гугал транлейд. Сега като се зачетох стигнах до този извод. Май колегата иска да съгласува две СВ антени за да усили приемът.
Здравейте,
Някой ползвал ли е такава антена? Обмислям покпукпа на такава и ми е интересно как се представя.
Цената и е между 20 и 50 лв, зависи къде я намерите.
Благодаря
Някой ползвал ли е такава антена? Обмислям покпукпа на такава и ми е интересно как се представя.
Цената и е между 20 и 50 лв, зависи къде я намерите.
Благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Загуба на средства, не се залъгвай, не лови по-добре от телескопична. Има един магазин в София, където се продават страхотни 4 елементови фм яги антени. Пиши на лично, ако проявяваш интерес.