РАЗНИ (тема за разговори извън тематичния план на форума)
Re: РАЗНИ (тема за разговори извън тематичния план на форума)
При мен винаги пише, че имам проблеми и да се абонирам за платената версия.
Вече съм сигурен че , между 3те мобилни оператора няма картел ,защото само на мен ли ми се струва че , Йеттел сега предлагат най-добри условия !
1во до колкото четох на сайта 5 джи интернет за дома , можеш вече да ползваш в тве лично устройство , не си задължен да им даваш 2 лева такса за модема.
2ро. услугата домашен телефон са по-изгодни условята има договор за 1 година за около 8 или 9 лева не запомних с неограничени минути към всички фиксирани мрежи в България.
3то за домашен телефон има и на безсрочен договор , по малка такса но и по малко минути, като най-многото минути са 120 минути.
1во до колкото четох на сайта 5 джи интернет за дома , можеш вече да ползваш в тве лично устройство , не си задължен да им даваш 2 лева такса за модема.
2ро. услугата домашен телефон са по-изгодни условята има договор за 1 година за около 8 или 9 лева не запомних с неограничени минути към всички фиксирани мрежи в България.
3то за домашен телефон има и на безсрочен договор , по малка такса но и по малко минути, като най-многото минути са 120 минути.
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
- MCKristiyanPro
- 500+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Забелязвам, че ако звънна на случаен човек на Теленор и говори в момента, вместо да ми се включи операторката и да ми каже, че абонатът говори, веднага след като набера се издава звук за заето без подобно съобщение. Друг случай е да набирам някой и след около 40 секунди има глич в звука за набиране - операторката се опитва да се включи и да съобщи, че абонатът не отговаря, но уви, не успява

А аз като се опитам да звънна на един номер, веднага ми се затваря автоматично, знаете ли защо се получава така и как мога да го оправя,че трябва спешно да се свържа с този номер ? С други номера нямам проблеми.
- Stani
- 1000+
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Значи, че човека не иска да ти вдига!elman22 написа:А аз като се опитам да звънна на един номер, веднага ми се затваря автоматично, знаете ли защо се получава така и как мога да го оправя,че трябва спешно да се свържа с този номер ? С други номера нямам проблеми.
Възможно е,но като че ли сякаш автоматично ми се затваря винаги.Stani написа:Значи, че човека не иска да ти вдига!elman22 написа:А аз като се опитам да звънна на един номер, веднага ми се затваря автоматично, знаете ли защо се получава така и как мога да го оправя,че трябва спешно да се свържа с този номер ? С други номера нямам проблеми.
- Stani
- 1000+
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Не ти затваря, а те отбива, дава ти отказ.elman22 написа:Възможно е,но като че ли сякаш автоматично ми се затваря винаги.Stani написа:Значи, че човека не иска да ти вдига!elman22 написа:А аз като се опитам да звънна на един номер, веднага ми се затваря автоматично, знаете ли защо се получава така и как мога да го оправя,че трябва спешно да се свържа с този номер ? С други номера нямам проблеми.
Попитахме сто човека , защо отсреща не ми вдигат когато звъня ?! Топ отговора е защото не си жена не си на 25 години , не си руса и не си секси с къса пола 

Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Аз пък искам бургаския бензин да се продава по лев и триесе.
Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство.