Не съм съгласен, защото Булсатком са сателитен оператор и пак предлагат интернет, телевизия през интернет и т.н.Студио UQ написа:Тогава вече няма да са сателитен оператор, а интернет такъв!
Неосат - нов DTH на БългарияСат-1 на 1.9°Изток
-
- 1000+
- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 19 times
Re: Неосат - нов DTH на БългарияСат-1 на 1.9°Изток
-
- 1000+
Вярно ли е,че някои от каналите на Нова при Неосат са с лошо качество,и че понякога прекъсват, а с другите канали няма проблем?
- BigBrother
- 1000+
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 16 times
-
- 500+
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 14 times
Аз да питам нещо ( което все пак не ме прави бъдещ клиент ), но ме интересува следното ,
имат в момента неосат някаква промоция с предплащане за 24 месеца ако не бъркам,
и твърдят че пак си безсрочен договор ... е аз ако предплатя за 24те месеца , обаче в един момент реша че не искам да ползвам.
но те вече са ми взели парите ,ще ми се върнат ли тези предплатени пари или не , ако не се върнат аз смятам че това е един вид все едно съм на договор и то за 2 години.
извинявам се ако бъркам ама по моя преценка е така ,не съветвам никого да предплаща на който и да е оператор , за 1 или 2 години
защото после се пие студена вода и то от бидона а не от чешмата.
имат в момента неосат някаква промоция с предплащане за 24 месеца ако не бъркам,
и твърдят че пак си безсрочен договор ... е аз ако предплатя за 24те месеца , обаче в един момент реша че не искам да ползвам.
но те вече са ми взели парите ,ще ми се върнат ли тези предплатени пари или не , ако не се върнат аз смятам че това е един вид все едно съм на договор и то за 2 години.
извинявам се ако бъркам ама по моя преценка е така ,не съветвам никого да предплаща на който и да е оператор , за 1 или 2 години
защото после се пие студена вода и то от бидона а не от чешмата.
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
-
- 1000+
Скоро ще имат iptv, май имали приложение, което е почти разработено.
-
- Нов
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Възможна ли е опцията в операторския приемник за добавяне на транспондери от друг спътник относно гледане на свободни канали (примерно канали от 16E и 19.2) ?
-
- 500+
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Обратна връзка:
Още не за съжаление.
София, жк Овча Купел 2, бл. 9. Тук е високо и чист въздух.
-
- Нов
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
-
- 1000+
https://nova.bg/accents/view/2023/05/19 ... %B0%D1%89/
Това наистина ли е вярно или малко са преувеличили истината, защото ме съмнява национален оператор да нарушава такива закони. Някой малък оператор в провинцията да, ама национален сателитен като Неосат...
Това наистина ли е вярно или малко са преувеличили истината, защото ме съмнява национален оператор да нарушава такива закони. Някой малък оператор в провинцията да, ама национален сателитен като Неосат...
- ЖОРО
- 1000+
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 25 times
Не е баш точно така ...
Неосат има договор за SD каналите на Нова .. а те ги излъчват в HD а а HD каналите има отделен анекс и цената е + 70% но това е нормална реакция на NOVA след случая с Булсатком .
Неосат има договор за SD каналите на Нова .. а те ги излъчват в HD а а HD каналите има отделен анекс и цената е + 70% но това е нормална реакция на NOVA след случая с Булсатком .