Сега съм вече 100% сигурен, че от западната част на града на високи сгради ще има успеваемост (Кварталите Смирненски, Мараша, Кършияка), на мен точно на пътя ми са Бунарджика и Сахат тепе.

За първи път и другия ми синапс 2900 регистрира сигнал на 39 ти, явно днес е денят за сръбска телевизия

За съжаление Стронга 8201 не успя да индицира нищо засега
https://www.youtube.com/watch?v=CSzA1jsx_Bk
И едно обобщение за Пловдив, какво се е приемало и приема от съседните държави от моята позиция като телевизии и предаватели при подходящи атмосферни условия:
Румъния: аналогови тв , преди да ги спрат - ProTV, TVR1, TVR2, Antena 1 на канали 22,24,27,39,44,46 от предавателите Новачи Чербу, Козиа, Кощиля и Крайова. От зимата докато спряха лятото много силни и гледаеми (без антена 1) късно вечер до обяд, някои дни и постоянно.
Сърбия : аналогово , преди да спре Бел Ами от Сливовички Виш 44 ти канал, много слаб негледаем.
цифрово 39 ти канал от Бесна Кобила,
Турция : аналогово, много често сутрините от Одрин и Истанбул , програмите са много и каналите са по целия банд, като най-силните за отбелязване са 24,29,30,39,48,56,59,60 зависи кой сигнал надделява от Одрин или Истанбул. При тропо условия са с качество на кабелна телевизия в някои от по-малките населени места