Всичко за българските радиостанции - УКВ честоти и покритие, водещи и музикални редактори, сутрешни, следобедни блокове и нощни блокове и други ефирни емоции
Вече ще станат 25,та покрай тази годишнина на радиото вчера на страницата на предаването "Ива от сутрин до обед" във фейсбук има интересно съобщение относно бъдещето на предаването,а и отнасяща се за някой от радиата на ОРМ :
Скъпи приятели и фенове. В нашата радио група стартираха промени, които са изцяло за добро. Любимото ви Радио ФМ+ ще става различно, динамично и още по-музикално. Очаквайте изненади и новини Обичайте го. Тази година то става на 25 години и е първата частна електронна медия в България.
Радио ФМ+ е име и престиж, които държи гордо четвърт век. "Ива от сутрин до обед" вече няма да съществува в познатия ви вариант и на същото място, но идва ново радио.
Формат, който е напълно непознат за България и ще бъде добрата новина за всички, които .... тамтарарам, не казваме:) Очаквайте го.
Ива Дойчинова ще е с вас там, а заедно с нея и още много познати и, надяваме се, любими гласове и вдъхновители.
Засега ви казваме "благодарим, че бяхме заедно" и скоро ще ви кажем отново "здравейте".
Новите начала са вкуса на живота, нали?
Лъсна поредната схема на Гелосания! Чрез прехвърляне на дялове близко до олигарха дружество придоби контрол над спечелилото лиценз за гр.Дупница - Радио Плюс. След лицензирането новата програма така и не тръгна в ефир, с ''добрите'' намерения на КГ да усвои честотата за нуждите на ФМ+, на този етап ''удря на камък'' след самосезиране на СЕМ.
Не бях слушал радио FM+ от години. Слушах две поредни сутрини, само на мен ли ми прави прави впечатление, че водещият прави напълно безмислени включвания, не дава никаква информация, а често не се разбира и какво иска да каже?
sewer написа: ↑15 Май 2024, 08:36
Не бях слушал радио FM+ от години. Слушах две поредни сутрини, само на мен ли ми прави прави впечатление, че водещият прави напълно безмислени включвания, не дава никаква информация, а често не се разбира и какво иска да каже?
Така е. Ако е само музика и новини, то би било доста по-добре. Така или иначе от включванията му няма никакъв смисъл.
Преди по Варненското регионално ФМ+,имаше предавания с игри и награди ,сега как е скоро не съм го слушал ?
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Как Защо??? Щото това е резервна точка на излъчване, в случай че официалната спре по някакви причини. Това отдавна се знае, антената не е отскоро там!!!