Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19 год.

Всичко за българските радиостанции - УКВ честоти и покритие, водещи и музикални редактори, сутрешни, следобедни блокове и нощни блокове и други ефирни емоции
Аватар
gadchet0-
100+
100+

Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19 год.

Мнение от gadchet0- »

Повече може да прочетете в сайта на радиото :

Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19 години!

Честит рожден ден. Радиото не е това,което беше преди години,но пък музикалният подбор е добър ;D Слушам го с увоволствие :)
SKY_FM
Нов
Нов

Re: Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19

Мнение от SKY_FM »

Честит Рожден Ден на най-доброто радио. Желая много години ефир винаги с най-добрата музика.
Аватар
gadchet0-
100+
100+

Re: Първото частно радио в България – Радио FM+ навършва 19 год.

Мнение от gadchet0- »

Вече ще станат 25,та покрай тази годишнина на радиото вчера на страницата на предаването "Ива от сутрин до обед" във фейсбук има интересно съобщение относно бъдещето на предаването,а и отнасяща се за някой от радиата на ОРМ :
Скъпи приятели и фенове. В нашата радио група стартираха промени, които са изцяло за добро. Любимото ви Радио ФМ+ ще става различно, динамично и още по-музикално. Очаквайте изненади и новини:) Обичайте го. Тази година то става на 25 години и е първата частна електронна медия в България.
Радио ФМ+ е име и престиж, които държи гордо четвърт век.
"Ива от сутрин до обед" вече няма да съществува в познатия ви вариант и на същото място, но идва ново радио.
Формат, който е напълно непознат за България и ще бъде добрата новина за всички, които .... тамтарарам, не казваме:) Очаквайте го.
Ива Дойчинова ще е с вас там, а заедно с нея и още много познати и, надяваме се, любими гласове и вдъхновители.
Засега ви казваме "благодарим, че бяхме заедно" и скоро ще ви кажем отново "здравейте".
Новите начала са вкуса на живота, нали?
:Hmmm ::)
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Has thanked: 316 times
Been thanked: 227 times
Обратна връзка:

Мнение от BestRadio »

Лъсна поредната схема на Гелосания! Чрез прехвърляне на дялове близко до олигарха дружество придоби контрол над спечелилото лиценз за гр.Дупница - Радио Плюс. След лицензирането новата програма така и не тръгна в ефир, с ''добрите'' намерения на КГ да усвои честотата за нуждите на ФМ+, на този етап ''удря на камък'' след самосезиране на СЕМ.
Аватар
nvr
1000+
1000+
Has thanked: 165 times
Been thanked: 27 times

Мнение от nvr »

Радио Плюс Дупница тръгна от миналата седмица,но не знам кога ще прехвърлят лиценза и на негово място ще започне излъчване на ФМ+
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
pllb
Нов
Нов

Мнение от pllb »

Честит рожден ден! С малко закъснение но с пожелание за успех. Поне разбрах датата на, която радиото започва да функционира.
маркови дрехи,betting odds,led панели,плато със сирена
sewer
100+
100+
Been thanked: 11 times

Мнение от sewer »

Не бях слушал радио FM+ от години. Слушах две поредни сутрини, само на мен ли ми прави прави впечатление, че водещият прави напълно безмислени включвания, не дава никаква информация, а често не се разбира и какво иска да каже?
Аватар
BigBrother
1000+
1000+
Has thanked: 46 times
Been thanked: 57 times

Мнение от BigBrother »

sewer написа: 15 Май 2024, 08:36 Не бях слушал радио FM+ от години. Слушах две поредни сутрини, само на мен ли ми прави прави впечатление, че водещият прави напълно безмислени включвания, не дава никаква информация, а често не се разбира и какво иска да каже?
Така е. Ако е само музика и новини, то би било доста по-добре. Така или иначе от включванията му няма никакъв смисъл.
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Обратна връзка:

Мнение от BestRadio »

Очудващо как този корифей със "знаменитото" през 5 минути "Здравейте, прители" Тони, все още не е част от "мегаФокуспроекта" на Ива!
tekotien
1000+
1000+
Has thanked: 152 times
Been thanked: 70 times

Мнение от tekotien »

Преди по Варненското регионално ФМ+,имаше предавания с игри и награди ,сега как е скоро не съм го слушал ?
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
naskobs
100+
100+
Been thanked: 27 times

Мнение от naskobs »

Отдавна,няма местни предавания на ФМ+, поне от15 години!
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Обратна връзка:

Мнение от BestRadio »

Защо има диполна антена на сградата, където се помещава студиото на ФМ+ на бул. Йерусалим?
Аватар
radiomanbg
1000+
1000+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 160 times

Мнение от radiomanbg »

Как Защо??? Щото това е резервна точка на излъчване, в случай че официалната спре по някакви причини. Това отдавна се знае, антената не е отскоро там!!! >:( >:(
Публикувай отговор