Ами да за съжаление са малко патриотите ,повечето робуват на чужди интереси .А въпросното радио освен ,че генерира фалшив трафик на слушатели,за да заблуди аудиторията ,че е слушано радио ,пуска и песни никому непознати .Аз като меломан съм слушал смея да твърдя много гръцка музика през годините и съм събирал доста музика .Няколко пъти пусках това радио Пияника един голям хит не чух.Да не говорим ,че псевдо диджея на това радио пуска някакви пиянски гръцки песни ,няма никаква живина в музиката там ,две песни са ти достатъчни да заспиш .Ако имаш проблем със съня си пусни това радио и ще заспиш гаранцияtekotien написа: ↑02 Авг 2024, 18:29 Не знам на къде отива тази държава България,телвизия Диема фемили се рекламира като " Домът на турските сериали ",а едно радио като пияника се рекламира " Богът на Гръцката музика ",не са на добре нещата.къде са патриотите и родолюбците ,рядио пияника вместо за гръцка музика направи едно радио, като БГРадио и пускай повече Българска музика ! аз харесвам БГ музиката ,ама много рядко я чувам,по нашите радиа ,като казвам рядко чувам не става дума за Чалгата , а за поп денс БГ музиката.Мисля че трябва да и се отделя повече време в ефир !
Радио Пияника / Radio Pianica - Богът На Гръцката Музика
Re: Радио Пияника / Radio Pianica - Богът На Гръцката Музика
-
- 500+
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 43 times
По-добре да си пусна ,аз съм сънчо ида от горица,поне да знам какво се пее
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Искам да ви кажа как засякох ,че има фалшиви слушатели това радио .
Като отворите сайта там изписва слушателите и винаги се движат към едно число през деня са над 200 постоянни никога не падат под това число ,вечерта към 8 стават към 270 ,а към 3 през нощта са към 60 и това го наблюдавах няколко дни всеки ден едно и също ,тоест това е зададено със софтуер ...Това е невъзможно по това време да има постоянни 60 слушатели .
По същото време радио Енерджи имаше към 10 слушатели ,а всички знаем ,че радио Енерджи е доста популярно с 130 хиляди последователи във фейсбук . Това със слушателите става с програма да генерира тези фейк слушатели
Реално радиото на този човек има не повече от 20-30 слушатели на ден и 100 да са не са към 3000 както генерира сайта ! В интернет има много платформи предлагат така наречената услуга да ти генерират фалшив трафик ,даваш си конкретен линк плащаш си и с бот ти надуват посещения на сайт,както и радио стрийминг трафик
Като отворите сайта там изписва слушателите и винаги се движат към едно число през деня са над 200 постоянни никога не падат под това число ,вечерта към 8 стават към 270 ,а към 3 през нощта са към 60 и това го наблюдавах няколко дни всеки ден едно и също ,тоест това е зададено със софтуер ...Това е невъзможно по това време да има постоянни 60 слушатели .
По същото време радио Енерджи имаше към 10 слушатели ,а всички знаем ,че радио Енерджи е доста популярно с 130 хиляди последователи във фейсбук . Това със слушателите става с програма да генерира тези фейк слушатели
Реално радиото на този човек има не повече от 20-30 слушатели на ден и 100 да са не са към 3000 както генерира сайта ! В интернет има много платформи предлагат така наречената услуга да ти генерират фалшив трафик ,даваш си конкретен линк плащаш си и с бот ти надуват посещения на сайт,както и радио стрийминг трафик
-
- Нов
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Продължавайте Да Слушате И Ще Ви Хареса Всичко Накрая , Ще Си Станем Приятелчета
Всеки Ден И Всеки Час, Всеки Е Пиян С Нас
Радио Пияника - Безкомпромисните Хитове
Радио Пияника - Мост Между Сродни Души
Радио Пияника - Богът На Гръцката Музика
Радио Пияника - Кефът Няма Цена
Каквото Правим,Го Правим С Любов - Радио Пияника
www.Bira.top
www.Bira.top
Ето написах ,че няколко вечери бяха по 265-270 слушатели и този тарикат тази вечер е надул трафика на 522 слушатели да го слушат ! Ама се издаде като наду още трафика с фалшиви слушатели .
И като му чуеш поздравите ти става ясно ,че никой не го слуша !
Към псевдо диджея на това радио ,тези 522 човека които уж ти слушат радиото тази вечер как ги задържаш дали с тъпата си музика ,никому непозната или с глупостите които говориш по 3-4 минути на включване все едно ще заспиш всеки момент ?
И като му чуеш поздравите ти става ясно ,че никой не го слуша !
Към псевдо диджея на това радио ,тези 522 човека които уж ти слушат радиото тази вечер как ги задържаш дали с тъпата си музика ,никому непозната или с глупостите които говориш по 3-4 минути на включване все едно ще заспиш всеки момент ?
-
- Нов
Ето Вече Ме Слушаш Редовно Ще Станем Приятели С Теб И Останалите , Усещам Те , Наш Човек Си
www.Bira.top
www.Bira.top
Първо се научи ,че изречението започва с главна буква и след това се пише с малки букви .Сайта ти е също неправилно написан по същия начин както пишеш тук !RadioPianica написа: ↑11 Авг 2024, 00:52 Ето Вече Ме Слушаш Редовно Ще Станем Приятели С Теб И Останалите , Усещам Те , Наш Човек Си
Значи не ти слушам радиото отварям сайта да видя колко слушатели има снощи 91 в 3 часа ,просто е невъзможно 24 часа да има постоянно слушатели и то такива бройки ! Аз когато имах първото ми радио ти още не си чувал за онлайн радио и знам някои неща .Сега някои хора може да ги заблудиш с шашмите си ,но не и мен !
Когато лъжеш хората по този начин няма да си спечелиш фенове и ще си водиш и измисляш сам поздравите ,за несъществуващи хора както правиш ти .Фенове на гръцката музика се печелят с пускането само на популярна гръцка музика ,а не с пускането на никому непознати песни ...Има си стратегия за радио ,кое и как . 90%от музиката ти е някакви песни на неизвестни певци дори и в Гърция .Пускал съм много гръцки радио станции, еми всичките звучат доста добре ,но пускат хубава гръцка музика .Отделно тези gsm номера които продаваш по 200 лв номера в Ало bg нямаш право да продаваш на тези завишени цени , това си е като черен пазар !
-
- Нов
С Мисълта За Моето Радио Лягаш , С Мисълта За Моето Радио Ставаш , Вманиачен Си Вече .... Истински Радио Пияника Ентусиаст.Рано Или Късно Ще Ти Хареса Всичко , Продължавай Да Ме Следиш И Слушаш.Само Теб Да Те Спечеля За Фен Си Е Струвало.
www.Bira.top
www.Bira.top
-
- 500+
То и мен ме узгуби като слушател,още когато прочетох гръмката реклама " Богът на Гръцката музика "....Аз предпочитам Българска музика ( не е нужно да е чалга ) въпреки че слушам чалга, но да е Българска поп музика.rfan написа: ↑11 Авг 2024, 11:54Първо се научи ,че изречението започва с главна буква и след това се пише с малки букви .Сайта ти е също неправилно написан по същия начин както пишеш тук !RadioPianica написа: ↑11 Авг 2024, 00:52 Ето Вече Ме Слушаш Редовно Ще Станем Приятели С Теб И Останалите , Усещам Те , Наш Човек Си
Значи не ти слушам радиото отварям сайта да видя колко слушатели има снощи 91 в 3 часа ,просто е невъзможно 24 часа да има постоянно слушатели и то такива бройки ! Аз когато имах първото ми радио ти още не си чувал за онлайн радио и знам някои неща .Сега някои хора може да ги заблудиш с шашмите си ,но не и мен !
Когато лъжеш хората по този начин няма да си спечелиш фенове и ще си водиш и измисляш сам поздравите ,за несъществуващи хора както правиш ти .Фенове на гръцката музика се печелят с пускането само на популярна гръцка музика ,а не с пускането на никому непознати песни ...Има си стратегия за радио ,кое и как . 90%от музиката ти е някакви песни на неизвестни певци дори и в Гърция .Пускал съм много гръцки радио станции, еми всичките звучат доста добре ,но пускат хубава гръцка музика .Отделно тези gsm номера които продаваш по 200 лв номера в Ало bg нямаш право да продаваш на тези завишени цени , това си е като черен пазар !
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Ами въпроса е дори да пуска само гръцка музика и радиото му да е за такава музика .,но да е качествено направено ,а не толкова зле .Този човек никога не е стъпвал в истинско радио въобще не е наясно с много неща. Аз преди написах ,че не от всяко дърво става свирка ,този човек е безнадежден случай ! Дано скоро почнат да затягат положението и с онлайн радиостанциите ,че са се навъдили доста ,които не стават за нищо !
Този човек ако беше в час с радиото ,ще ше да разбере какво му казвам ,а той си мисли ,че ние сме му фенове .
Такива вглъбени псевдо DJ ,много лесно ги призимявам.Нито има дикция за водещ ,нито има радиофоничен глас,като говори само тавтологий и включванията му са по 5 минути .Кой нормален човек ще издържи такъв тормоз аз няколко пъти като съм му пускал радиото и съм го издържал не повече от 2 минути .
Време е да има някакви критерии и за онлайн радиостанциите ,а не Пешо от вкъщи да си пуска гръцката музика свалена от Youtube с посредствено качество !
Този човек ако беше в час с радиото ,ще ше да разбере какво му казвам ,а той си мисли ,че ние сме му фенове .
Такива вглъбени псевдо DJ ,много лесно ги призимявам.Нито има дикция за водещ ,нито има радиофоничен глас,като говори само тавтологий и включванията му са по 5 минути .Кой нормален човек ще издържи такъв тормоз аз няколко пъти като съм му пускал радиото и съм го издържал не повече от 2 минути .
Време е да има някакви критерии и за онлайн радиостанциите ,а не Пешо от вкъщи да си пуска гръцката музика свалена от Youtube с посредствено качество !
-
- Нов
И Дикцията И Всичко Ще Се Оправи , Колкото Повече Слушате Толкова По-Хубаво Ще Става Айде Наздраве...От Най-Лековитото Радио В България
www.Bira.top
www.Bira.top
Само да кажа ,че този дето е създал Пияника ,вече е с второ радио с име OxFМ
Не знам как да разбираме това име ....Двете радиостанции звучат еднакво и отделно и логото им е почти еднакво както и слогана .Тука въпросния човек ревеше ,че му било трудно сам да движи радиото си обаче не му беше трудно да направи второ Пак естествено още от първата седмица радиото му излезе на челните места ,които уж са платени ,няма как радио на 2-3 дни да има по 3000 слушатели на ден .Да не говорим ,че новото му радио няма реклама,но знаем че този си е изпипан мошеник...при него манипулациите са прекалено явни
Не знам как да разбираме това име ....Двете радиостанции звучат еднакво и отделно и логото им е почти еднакво както и слогана .Тука въпросния човек ревеше ,че му било трудно сам да движи радиото си обаче не му беше трудно да направи второ Пак естествено още от първата седмица радиото му излезе на челните места ,които уж са платени ,няма как радио на 2-3 дни да има по 3000 слушатели на ден .Да не говорим ,че новото му радио няма реклама,но знаем че този си е изпипан мошеник...при него манипулациите са прекалено явни
- ЖОРО
- 1000+
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 36 times
хаха е слушателите са едни такива от тъмните сили естествено че са фиктивни
-
- Нов
Здравейте Мили Приятели , Всякакви Прилики С Действителни Лица И Събития Са Напълно Измислени И Случайни . Но Се Радвам Че Продължавате Да Обичате Радио Пияника , Не Коментирате Джинглите Вече , Което Е Супер
www.Bira.top
www.Bira.top
-
- 500+
3000 слушатели ... леле то БНР няма толкозrfan написа: ↑29 Сеп 2024, 23:12 Само да кажа ,че този дето е създал Пияника ,вече е с второ радио с име OxFМ