Преди 2025-та ще има РДС

Даже още сега

Да, оправиха го. Който го слуша, да си слуша - аз отдавна се отказах от РРТС Разград, Левент Табия и РРТС Арбанаси спасяват пропадналия ефир. Радиоплей пропиляха шанса си да пуснат нещо стойностно от портфолиото си..
Ако нещо му стане, бай-бай на ставащото за слушане радио.
Докато съществува “Тройка на разсъмване” Витоша ще си е най-доброто радио в профил “20-45 години”, защото ние говорим за РАДИОСТАНЦИЯ. Дори Манджата (N-Joy) е по-добро от Енерджи, макар и безличността на предаванията - музикално за мен е на нелошо ниво, но по-добро от това на Енерджи (въпрос на вкус, или на разнообразие). Твоето “ставащо за слушане радио” е следното - дълги рекламни блокове, най-втръсналите актуални хитове + нещо банално от 90-те = Енерджи. Когато “му стане нещо” - другите по-стойностни програми на Радиоплей ще получат/върнат ефира си и тогава ще можем да се поздравим, изпращайки най-безличния и безнадежден период на българския радиоефир, доминиран от радиостанция без бъдеще, дефакто нищо друго от машина за пари в очите на собствениците!
не знам как зацикленият пеещ компютър радио 1 е по-стойностно, напротив
Нямах впредвид точно него - става въпрос за други 4 от портфолиото на медийна група, които имаха честоти в определени населени места, но след време прехврълени на Енерджи.
R1B1 написа: ↑27 Дек 2024, 21:51
Н-джой е като Фреш, Сити, Витоша, Меджик - няма нищо в тях, само CHR масовка.
Да, N-JOY се води CHR, но когато има конкурс, се бори с Витоша, Energy и FM+ за честота, понеже по документи в СЕМ не се води радиостанция с профил “до 30 години”, в който са Сити, The Voice и Фреш!