Добро предложение, но за съжаление едва ли ще се случи в близко бъдеще. Иначе освен Сити, Радио 1 мисля че също заслужава нови честоти, особено след като сега леко го пооправиха.
И песните при него са манджа с грозде.

Добро предложение, но за съжаление едва ли ще се случи в близко бъдеще. Иначе освен Сити, Радио 1 мисля че също заслужава нови честоти, особено след като сега леко го пооправиха.
И песните при него са манджа с грозде.

Лично аз не съм във възхитa, но все пак предпочитам Energy заради музиката от 90те. Също така не въртят до втръсване съвременните хитове и латино бози. Относно предаванията с поздрави са ми изключително досадни. Просто е тъпо да си поръчваш песен по радиото в днешно време, когато можеш да си е пуснеш примерно от youtube.BestRadio написа: ↑30 Дек 2024, 20:16 Сity е далеч от това, което беше в началото си. Макар че тогава пък бе в сянката на Fresh!...
Слушателите са във въэхита от Energy, просто защото радиото не е само музика, а и предавания и жива връзка с аудиторията. Нещо, което куца на медийната група и това просто са леки проблясъци. Единственото изцяло издържано радио в групата им е БГ Радио!

Радио се слуша най - често в колата или на работното място, където не е удобно да си пуснеш от ютуб, така че нека има такива предавания за избор на музика. Друг е въпроса,че водещите на Енерджи са ужасни , се едно са дрогирани с този непрестанен смях. Аз не го слушам заради тяхNasko_Bs написа: ↑31 Дек 2024, 01:19Лично аз не съм във възхитa, но все пак предпочитам Energy заради музиката от 90те. Също така не въртят до втръсване съвременните хитове и латино бози. Относно предаванията с поздрави са ми изключително досадни. Просто е тъпо да си поръчваш песен по радиото в днешно време, когато можеш да си е пуснеш примерно от youtube.BestRadio написа: ↑30 Дек 2024, 20:16 Сity е далеч от това, което беше в началото си. Макар че тогава пък бе в сянката на Fresh!...
Слушателите са във въэхита от Energy, просто защото радиото не е само музика, а и предавания и жива връзка с аудиторията. Нещо, което куца на медийната група и това просто са леки проблясъци. Единственото изцяло издържано радио в групата им е БГ Радио!

И аз май имам тези наблюдения. Направи ми впечатление че като се пътува по магистралата първото радио от тепетата което се появява е Енерджи. The Voice и Magic се появяват по-късно, а и за трите е отбелязано че са с 150 вата, така че наистина има грешка в сайта.BigBrother написа: ↑03 Яну 2025, 20:41 Нямам идея. Беше увеличена. Както и не само неговата от Младежкия. Немалко предаватели бяха увеличени, но не е отразено в сайта.

Да, за нас, влакаджиите много рядко има информация за движението на влаковете, закъснения, аварии по железницата... Явно е на мода навсякъде да бръмчиш с колата.ПетърТомов написа: ↑16 Яну 2025, 22:26 А лошото е, че водещите никога не споменават железничарите, които се трудят ден и нощ, за да може ние, когато се качим на влака, да има кой да ни вози и да ни провери билетите! Защото и немалко хора пътуват до работа с влак, а водещите и за тях не се сещат, все едно не съществуват!

В днешно време преди да се качиш на влака е добре да запалиш свещ.Bate Riti написа: ↑17 Яну 2025, 10:51Да, за нас, влакаджиите много рядко има информация за движението на влаковете, закъснения, аварии по железницата... Явно е на мода навсякъде да бръмчиш с колата.ПетърТомов написа: ↑16 Яну 2025, 22:26 А лошото е, че водещите никога не споменават железничарите, които се трудят ден и нощ, за да може ние, когато се качим на влака, да има кой да ни вози и да ни провери билетите! Защото и немалко хора пътуват до работа с влак, а водещите и за тях не се сещат, все едно не съществуват!