Дарик Радио

Всичко за българските радиостанции - УКВ честоти и покритие, водещи и музикални редактори, сутрешни, следобедни блокове и нощни блокове и други ефирни емоции
Публикувай отговор
Аватар
Martin_VT
Нов
Нов

Re: Дарик Радио

Мнение от Martin_VT »

Bate Riti написа: 06 Дек 2024, 09:30 За съжаление е факт, че откакто почина Радосвет Радев, Дарик Радио го развалиха. Нощно време имаше хубава музика, а сега пускат на запис брътвежите от изминалия ден. Преди години редовно слушах спорта с Томислав Русев и неговия екип. Евалата, че не се поддават на цензура и назовават нещата с истинските им имена, макар и да звучат вулгарно.
Напълно съм съгласен с теб, колега. Дано не последва съдбата на радио Фокус след кончината на Полковника!
viliqnkopetkov
100+
100+
Has thanked: 6 times
Been thanked: 48 times

Мнение от viliqnkopetkov »

Дано това да се случи, въпреки че сега не го слушам.
https://darik.bg/darik-radio-investicii ... -mediata~2
elman22
1000+
1000+
Has thanked: 219 times
Been thanked: 95 times

Мнение от elman22 »

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/l ... io-2409514
Много водещи си тръгват от Дарик, явно не е добро положението там.
Аватар
prassyo
500+
500+
Been thanked: 84 times

Мнение от prassyo »

elman22 написа: 11 Фев 2025, 11:38 https://dariknews.bg/novini/bylgariia/l ... io-2409514
Много водещи си тръгват от Дарик, явно не е добро положението там.
След кончината на Радев беше ясно, че това ще се случи. Дарик си циклеха на нивото от началото на 90-те без никакво развитие. Определено имат нужда от рестарт, ако искат да се спасят от фалита. Друг е въпросът, че когато той бъде обявен, едва ли ще има кой да ги купи.
deni
1000+
1000+
Has thanked: 2 times
Been thanked: 17 times
Обратна връзка:

Мнение от deni »

Дарик Радио е единственото частно радио, което отразява новините в развитие.

Стълбището с Косьо беше класи пред допотопното Неделя 150, което го приземиха от нивото, на което го оставиха Лили Маринкова и Величко Конакчиев.

Кърджилов в интерес на истината не му е там мястото. На мен ми идва малко в повече лобирането на про-атлантически глупости от неговата уста и подкрепата от страна на сутрешните водещи в Дарик Кафе. Иначе Михаил Дюзев и Ивелин държат фронта рано сутрин :)

Хубавото е, че има солидарност и Дюзев си тръгна след Косьо от Стълбището - мъжкар, който не веднъж се е доказвал като такъв, с хубава визия и глас. Успех им пожелавам и на двамата.

Иначе малко смешно ми е сина на спортния журналист да е програмен директор или там какъвто го обявиха, баща му и майка му да водят спортното шоу. Малко мяза на шуробаджанащина.

Иначе в същата сграда ли ще се помещават или ще се местят, за да отремонтират стъклената фасада?
Изображение
Аватар
BestRadio
1000+
1000+
Has thanked: 286 times
Been thanked: 207 times
Обратна връзка:

Мнение от BestRadio »

От няколко години радиото е в хибернация. Първо масовото закриване на регионални офиси намали значително новинарския поток. Второ предаванията намаляха и бяха почти безлични - може би и радиото не се стремеше към нещо повече, лежейки на стари лаври. Трето - основна опора остана екипът на "Гонг", един вид радио в радиото още държи аудиторията. Друга тема е, че вече спортните новини изобилстват чрез всякакви онлайн източници, а вечната тема Левски & ЦСКА остана потребност само за Томислав, Ники, Ралица и Вальо...
Падението бе с нощното излъчване на повторения на дневната програма.
Томето винаги бе бунтар, възмущаваше се от "тиквите" и шуробаджанащината... А днес виждаме как фамилно обсебват постове в радиото, което е 9 години по-възрастно от Божидар...
Русев почина, Русеви възкръснаха... Очаква ни някаква колаборация между Фокус на Ива с AI водещи и експанзия на Гонга!
Gəncə
100+
100+
Has thanked: 20 times
Been thanked: 41 times

Мнение от Gəncə »

deni написа: 11 Фев 2025, 23:09 Кърджилов в интерес на истината не му е там мястото. На мен ми идва малко в повече лобирането на про-атлантически глупости
"Глупости" са според тебе и не говори от името на хората. Редовно се провеждат избори у нас и на първите места са винаги проатлантически партии/коалиции. Така че народът се произнася най-ясно на избори. Не по форуми или проучвания с по 1000 респонденти.
deni
1000+
1000+
Обратна връзка:

Мнение от deni »

Другарю Генча,

Откровените глупости относно Шистовия газ около Добруджа и лобирането за това как били напреднали технологиите 20 години след забраната за добив на такъв газ би могло отново да се преразгледа. Това от ефира на Дарик и от устата на Людмил Кърджилов не е ли лобиране за Евроатлантическите ценности в рубриката Точно в 8 новините обяснени?

Има и още лобирания относно евроатлантическите ценности, от които има и добри, но повечето са булшит.

Да не си помисли някой, че съм фен на идеите на изток от Рая, а.к.а Петър Волгин ;D
Изображение
secet
100+
100+
Been thanked: 37 times

Мнение от secet »

Gəncə написа: 12 Фев 2025, 01:05 "Глупости" са според тебе и не говори от името на хората. Редовно се провеждат избори у нас и на първите места са винаги проатлантически партии/коалиции. Така че народът се произнася най-ясно на избори. Не по форуми или проучвания с по 1000 респонденти.
Аз не виждам човека да говори от името на някой друг, споделил си е неговото мнение просто. Предполагам това не е забранено все още? :D
Аватар
radiomanbg
1000+
1000+
Been thanked: 149 times

Мнение от radiomanbg »

Радиото отдавна е изчерпано откъм формат. Когато се инвестира в технологии и техника, за сметка на формата това сега е резултата. Отесняха студията за водещите, не могат да се развиват повече там. Отделно политическите залитания на ръководството сега им излизат солено. Добавям и зверските цени за реклама, които са отговор на скъпата издръжка на персонал, предаватели, лицензии и авторски права. :Hmmm :Hmmm :Hmmm
Gəncə
100+
100+

Мнение от Gəncə »

secet написа: 12 Фев 2025, 07:56
Gəncə написа: 12 Фев 2025, 01:05 "Глупости" са според тебе и не говори от името на хората. Редовно се провеждат избори у нас и на първите места са винаги проатлантически партии/коалиции. Така че народът се произнася най-ясно на избори. Не по форуми или проучвания с по 1000 респонденти.
Аз не виждам човека да говори от името на някой друг, споделил си е неговото мнение просто. Предполагам това не е забранено все още? :D
В няколко теми говори от името на хората, за "интереса на българските граждани". Да си говори за своя интерес, не за интереса на всичките 6.5 млн български граждани. А този интерес със сигурност не е присъединяване към Евразийския съюз, БРИКС и въвеждане на рублата, защото резултатите от изборите показват ясно подреждането на проевропейски и проатлантически партии на първите места.
Bate Riti
100+
100+
Been thanked: 97 times

Мнение от Bate Riti »

Ама наистина какво се случва в това Дарик Радио, че емблематични лица си тръгват един след друг...? Пари ли няма достатъчно, та прекратиха регионалните програми? Ако нямат и пари да вдигнат заплатите на хората... Но най-вече ме съмнява, че за да напуснат Константин Вълков и другите стари пушки е, че се чувстват някак неудобно, ако не и обидени от назначението на Божидар Русев за шеф. Та той тамън завършил висшето си образование и веднага да скочи нависоко... По-полека, бре, момче, има време за всичко. Нека се учи, нека трупа опит пред микрофоните покрай мама и татко. Ето, справя се да води спортното предаване, пък нека се ошлайфа с течение на времето, пък ще се издигне до началник...
deni
1000+
1000+
Обратна връзка:

Мнение от deni »

Gəncə написа: 12 Фев 2025, 10:52
secet написа: 12 Фев 2025, 07:56
В няколко теми говори от името на хората, за "интереса на българските граждани". Да си говори за своя интерес, не за интереса на всичките 6.5 млн български граждани. А този интерес със сигурност не е присъединяване към Евразийския съюз, БРИКС и въвеждане на рублата, защото резултатите от изборите показват ясно подреждането на проевропейски и проатлантически партии на първите места.
Уважаеми Генча,

Изразявам лично мнение, с което не ангажирам никой. Предполагам си наясно, че с твоите жалки мнения, с лични нападки към мен провокираш ответни реакции, които няма да са лицеприятни за останалите хора тук, но смятам че ще ти паснат идеално на твоето ниво.

Имам чувството че ако говоря на стол, столът ще ме разбере, Генча - не
Изображение
Gəncə
100+
100+

Мнение от Gəncə »

Добре, че реши, че ме познаваш, та определи какво е нивото ми.
Никого лично не съм нападал. А изказвам мнение за всеки, който си позволява да говори от името на хората (в това число и от мое име). Аз не си позволявам да говоря от името на народа и да казвам как българинът бил евроскептик и т.н. Тези обобщения са специалитет на други хора тук.
deni
1000+
1000+
Обратна връзка:

Мнение от deni »

Моля за конкретни цитати!
Изображение
Публикувай отговор