Едно време като бях 10 годишен , когато прохождаха кабеларките ,чуждестранните тв канали имаха много готини тв иденти.
За пример искам да дам тв 1000 ето специално този идент който следва с много интересната мелодия която много ме кефи ето
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
radiomanbg написа: ↑22 Окт 2023, 08:21
Какви ИДЕНТИ , бе човече??? Ти българин ли си?? Толкова трудно ли е да напишеш и произнесеш ГРАФИЧНИ ЗНАЦИ?? Научи се да мислиш!!!
Ще допълня с още подобни термини, особено касаещи аудио-визуалните "иденти" - заставки, шапки и други...
Социалните ми мрежи
#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи
Радиото у дома: JVC TH-S11 с антена жица.
Радиото на телефона: Nokia G60 5G
Съвсем съм си Българин няма грешка, ама я напиши на тубата tv 1000 ident ,дори там се изписва така ?
Последно промяна от tekotien на 24 Сеп 2024, 20:16, променено общо 2 пъти.
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Темата няма да се заключва , ти ли си тоя дето ще решаваш бре , въри изтрезвей.
От 2005 г. TV 1000 се излъчва в България с български субтитри.През 2012 се преименува на Viasat Film,само балканската версия си остана на TV1000.За съжаление филмите се прекъсват за реклама/по-право какви филми ще излъчват/и рядко вече го гледам.
Подкрепям стартирането на DAB+ излъчването в България
В YouTube страницата на БТВ и на сайта btvsport.bg всеки понеделник и четвъртък се излъчва спортното предаване "Спортен нюзрум". В него има рубрика с откъси от спортните новини на телевизията преди точно 20 години.
Ето част от емисията от 12 септември 2004 г.: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=P5D1ipdooVM
И от 16 септември 2004 г.: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=J5yQcgkprhU
Няма да е лошо БТВ да пусне онлайн платформа с абонамент (може и без), на която да са само архивите на предаванията и новините до 2010 г., все пак предпочитам да гледам предаване от миналото, отколкото от настоящето (днес).
viliqnkopetkov написа: ↑16 Сеп 2024, 17:44
В YouTube страницата на БТВ и на сайта btvsport.bg всеки понеделник и четвъртък се излъчва спортното предаване "Спортен нюзрум". В него има рубрика с откъси от спортните новини на телевизията преди точно 20 години.
Ето част от емисията от 12 септември 2004 г.: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=P5D1ipdooVM
И от 16 септември 2004 г.: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=J5yQcgkprhU
Няма да е лошо БТВ да пусне онлайн платформа с абонамент (може и без), на която да са само архивите на предаванията и новините до 2010 г., все пак предпочитам да гледам предаване от миналото, отколкото от настоящето (днес).
БТВ си имат такава платформо Voyo BG
viliqnkopetkov написа: ↑16 Сеп 2024, 17:44
Знам, че имат, но ако искат, могат да качат там архивите от 2000 г. до 2020 г. - примерно сега като търся "Шоуто на Слави" и нищо не излиза.
tekotien написа: ↑23 Сеп 2024, 00:31
Знам, че имат, но ако искат, могат да качат там архивите от 2000 г. до 2020 г. - примерно сега като търся "Шоуто на Слави" и нищо не излиза.
Щом нищо не ти излиза, значи явно са оставили архива на предаванията в платформата само от последните 3-4 години. Сигурно ако потърся документалната за 15-я рожден ден на телевизията и тя няма да излезе...
Социалните ми мрежи
#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи
Радиото у дома: JVC TH-S11 с антена жица.
Радиото на телефона: Nokia G60 5G
tekotien написа: ↑23 Сеп 2024, 00:31
Щом нищо не ти излиза, значи явно са оставили архива на предаванията в платформата само от последните 3-4 години. Сигурно ако потърся документалната за 15-я рожден ден на телевизията и тя няма да излезе...
Това е така, защото всичко е на касети! И всичко това са часове записи! Тогава такива бяха информационните носители! Използваха се "DVC PRO", "U-matic"! Не знам защо още не са започнали с прехвърлянето на записите върху ДВД! Не знам какви хранилища телевизията използва, нито къде се намират те, обаче това са доста касети, които, както знаем, трябва да се съхраняват при специални условия като влажност на въздуха и околна температура! Както и два пъти годишно касетите да се превъртат до края и после отначало!