Някой мобилни оператори дропят стрийма.

Поточно аудио и видео пряко по интернет - за онлайн станциите, телевизиите по интернет, стриминг платформи
Аватар
radioextreme
Нов
Нов
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Обратна връзка:

Някой мобилни оператори дропят стрийма.

Мнение от radioextreme »

Здравейте. Става въпрос за Центова Каст със Shoutcast Server v2.6.1. Центовата се използва просто като провайдър. Миналата година се опитахме да преминем от MP3 към AAC+ но много приложения и апликации паднаха. Оказа се, че сработи някакво правило за наследственост на сървъра, която не може да се пипа на всеки сървър поотделно, защото работят в споделена среда. Върнахме настройките в центовата обратно, но от тогава мобилните оператори дропят потока към някои приложения Tunein и Online Radio Box примерно. Съпорта на сегашния провайдър е повече от ужасен, но има още около половин година договор с тях и ми се иска този проблем някак да бъде отстранен. Трябват ми базовите настройки в раздела relaying.Allow other servers to relay stream ON/OFF , Allow relays to make stream public ON/OFF както и раздела Shoutcast Server CDN CDN mode:ON/OFF. Имам съмнения,че в тази част може да има нещо което е не както трябва. Останалото е някое правило в защитната стена на рутера от нашата страна да сработва, макар че с изключение на мобилния интрернет през всичко останало работи нормално.Преди да бутам там ми трябват дефлоут настрийките на релетата и CDN. Ще съм изключително благодарен ако някой ги сподели. Благодаря!
В момента настройките са:
Allow other servers to relay stream:YES
Allow relays to make stream public:YES
CDN mode:OFF
CDN Master:AUTO
CDN Slave:AUTO
Публикувай отговор