Един бърз сателитен въпрос

Прием на радио и телевизия от спътник и по кабел - оператори и мрежи, приемници, сателитни чинии, транспондери, свободни и кодирани програми
tekotien
1000+
1000+
Has thanked: 150 times
Been thanked: 66 times

Един бърз сателитен въпрос

Мнение от tekotien »

Знам че за 36Е ,къдети са основно руски тв,се изисква конвертора да е с кръгова поляризация,за кои други спътници,ако сложа такъв конвертор ще мога да гледам повече канали,които са безплатни ?обаче имам видимост само от 4W / 46E

?
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
plevel
100+
100+
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Един бърз сателитен въпрос

Мнение от plevel »

С кръгов конвертор Ku Band само 36Е.
С кръгов C Band (3-4 Ghz) има доста спътници , но там конвертора е друг Ц банд кръгов и чиния 3-4 метра:)
Но след въвеждането на 5Г Ц банда умря, така че остава само Ку банда и с кръгова поляризация е само 36Е.
tekotien
1000+
1000+
Has thanked: 150 times
Been thanked: 66 times

Re: Един бърз сателитен въпрос

Мнение от tekotien »

Имам и друг въпрос,е ли възможно имам 8 портов мулти портов ключ,да го ползвам като обикновен дайсек,с моите нормални сателитни конвертори,гледам че отгоре има 4 броя ключета които пише включени,ако ги изключа какво ще се случи ?
Ако приемате съвет ,подписвайте договор с оператор само за 1 година, никога не обединявайте различните оферти в 1 оферта, когато имате опция ползвайте предплатена услуга !
Публикувай отговор