www.OxFM.top . Радиото е качено и във всички важни приложения и сайтове за Online Radio.
Той първото му радио Пияника не го е направил като хората и второ пуска ...Аз съм на мнение направи едно като хората отколкото няколко с ниско качество .Ама човека не разбира от радио .
Може да има хора, които харесват само гръцко, и затова е преценил да направи друго радио.
Май трябва да пишеш на администратора.
Ми не са много феновете на гръцката музика ...Ние не сме в Гърция ,отделно популярните гръцки изпълнители ,които са известни и имат повече фенове в България ,почти не звучат по това радио .Като пуснеш и чуваш никому непознати изпълнители ,които дори и в Гърция не са популярни .Пусни си едно гръцко радио и това Пияника и ще чуеш големи разлики .Няма как да въртиш песни с непознати имена и да имаш слушаемост ,хората търсят познати парчета ,хитове .Виж рейтингите на радиостанции с тези които пускат познати хитове и тези ,които въртят някакви треторазрядни песни .Тук отделно трафика е изкуствено надут ,реален трафик на двете му станции по 10-15 човека .Има една платформа дето не се плаща да излизаш на първите места .Там Пияника показва 2-3 слушатели ,как тук излизат по 4-5 хиляди слушатели на ден ! Всичко е много съмнително ,когато работиш с манипулации си личи фалша .