www.OxFM.top . Радиото е качено и във всички важни приложения и сайтове за Online Radio.
Той първото му радио Пияника не го е направил като хората и второ пуска ...Аз съм на мнение направи едно като хората отколкото няколко с ниско качество .Ама човека не разбира от радио .
Може да има хора, които харесват само гръцко, и затова е преценил да направи друго радио.
Май трябва да пишеш на администратора.
Ми не са много феновете на гръцката музика ...Ние не сме в Гърция ,отделно популярните гръцки изпълнители ,които са известни и имат повече фенове в България ,почти не звучат по това радио .Като пуснеш и чуваш никому непознати изпълнители ,които дори и в Гърция не са популярни .Пусни си едно гръцко радио и това Пияника и ще чуеш големи разлики .Няма как да въртиш песни с непознати имена и да имаш слушаемост ,хората търсят познати парчета ,хитове .Виж рейтингите на радиостанции с тези които пускат познати хитове и тези ,които въртят някакви треторазрядни песни .Тук отделно трафика е изкуствено надут ,реален трафик на двете му станции по 10-15 човека .Има една платформа дето не се плаща да излизаш на първите места .Там Пияника показва 2-3 слушатели ,как тук излизат по 4-5 хиляди слушатели на ден ! Всичко е много съмнително ,когато работиш с манипулации си личи фалша .
Кое е най новото като звучат песни от 2006 година ,това са 19 години назад ... Спри да лъжеш хората с глупостите си . Пускам да чуя пак какви глупости ще кажеш ,само музика и то стара .А в анонса си казваш ,нова музика ще представяш ,а звучат песни от 2005-2010 .Лъжеш хората и това не е сериозно ,аз съм ти казвал ,че си аматьор нямаш никаква дисциплина ...Като кажеш 10:00 трябва да си точен ,а не когато на теб ти е кеф ...RadioOxFM написа: ↑09 Юни 2025, 19:37 Здравейте , от утре 10.06.2025 в 10 Часа сутринта ще стартира предаване за поздрави в което ще се представят най-новите поп-фолк хитове , народна музика , сръбска музика и гръцка музика..Заповядайте да усмихнете още от сутринта вашите близки , приятели и роднини съвсем безплатно.![]()
Да бе не можеш да спре AutoDj ми той се деактивира .Това са ти редовните номера .Не можел да спре AutoDJRadioOxFM написа: ↑10 Юни 2025, 11:08 нали искаше позната музика гръцка , без да искам звучи само таква сега...имам проблем с връзката към сърваране може да се изключи AutoDJ и да сработи моят компютър , то си личи че има бъг , само гръцка музика звучи...а трябва да е една фолк/една сръбска и една гръцка ... още от вчера е така... надявах се до последно да рестартират международния сървър и да се оправи...ама...не стана...от твойте най-познатите нали обичаш известни песни само.... ...... старта на предаването леко ще се отложи
но пак ще е грандиозно откриване... както трябва...надявам се днес да се оправи всичко....как пък точно днес се бъгна , за първи път от близо година...Ей тия завистливи хора , каква енергия изпратиха само....
Не лъжци не харесвамRadioOxFM написа: ↑10 Юни 2025, 12:17 Ами деактивирах го 100 пъти от вчера... рестартирах международния сървар дистанционно, но не се килва явно ...слота за връзка е зает...спокойно цял ден ще звучат само турбо известни гръцкище ти презаверя билета за предаването , няма да се притесняваш.Приеми че се е изсипал голям дъжд над стадиона и концерта е отложен лекичко във времето
![]()