Radio OxFM - Радио OxFM

Поточно аудио и видео пряко по интернет - за онлайн станциите, телевизиите по интернет, стриминг платформи
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Radio OxFM - Радио OxFM

Мнение от RadioOxFM »

Здравейте , на вашето внимание представям новото радио за най-добрата Балканска Музика ((Поп-Фолк (От Едно Време До Сега) , Народна Музика , Сръбска Музика И Гръцка Музика)).Надявам се след около месец да тръгне и предване за безплатни поздрави (От Вторник До Събота От 10 До 13 Часа.Можете да го слушате праз сайта ->
www.OxFM.top . Радиото е качено и във всички важни приложения и сайтове за Online Radio.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Radio OxFM - Радио OxFM

Мнение от RadioOxFM »

За съжаление не видях опция за качване в predavatel.com , ако може да ми съдействате и тук да го кача , ще съм Ви благодарен.Приятно слушане на Радио OxFM - Винаги Го Искаш! ;D :)
rfan
100+
100+
Been thanked: 9 times

Re: Radio OxFM - Радио OxFM

Мнение от rfan »

Абе защо си правиш два профила ? Публикувай го от другия си профил Пияника.
За мен няма смисъл от две радиостанции ,направи едно като хората ,а не манджа с грозде .
Въобще не разбираш от радио доста далеч си от много неща пак ще го кажа .С изкуствен рейтинг и с ниско качествена техника няма как да се случат нещата .Рейтинга ти е слаб имаш като гледам реални слушатели на двете ти станции към 10-15 слушателя .А си ги качил в 10 платформи .
RadioPianica
100+
100+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Мнение от RadioPianica »

Здравей rfan , Ти Си Най-Големият Приятел На Балканската Музика :) :Happy . Мисля Че Трябва Да Те Вземем За Радиоводещ , Ти Си Последната Надежда Да Се Създаде В България Радио , Което Да Става Нещо От Него . :Icecream .Капацитет За Всички Стилове Музика , Звук Настройки , Популяризиране , Статистики..
Ако Пуска Някой Различна Музика И Не Е Като Другите...Лоша Е Не Ти Е Позната , Ако Пуска Като Другите Само Познати..Е Тя Листата Ти Е Като На Другите.Ако Има Предаване , Се Не Ти Харесват Водещите , Мудни Бавни ...Ако Говорят Бързо , Няма Да Им Разбереш Нищо.Ако Няма Водещи ....Скучно.Нямаш Угодия :) Време Е Вече ....Откакто Те Помним 5 Години Само Критики И НИщо Налице .Дай Да Ти Чуем Проекта :) .Някакви Джингли Какво Си Направил. Да Вземем Нещо От Теб.Загатни Ни Че Си Някакъв Капацитет...Иначе Само Празни Приказки В Пространството.
Дори Един Човек Да Сме Зарадвали И Усмихнали Днес По Нашите Радиостанции , Сме Постигнали Много Повече От Колкото Си Мислиш.... ( Щях Да Пиша От Теб , Ама Знае Ли Човек , Може Да Работиш Такава Работа И Ти Да Го Правиш) :) Поздрави...
Света Има Нужда От Усмивки Не От Злобари , Всеки Може Да Е Злобар :)
Всеки Ден И Всеки Час, Всеки Е Пиян С Нас
Радио Пияника - Безкомпромисните Хитове
Радио Пияника - Мост Между Сродни Души
Радио Пияника - Богът На Гръцката Музика
Радио Пияника - Кефът Няма Цена
Каквото Правим,Го Правим С Любов - Радио Пияника
www.Bira.top
elman22
1000+
1000+
Has thanked: 297 times
Been thanked: 111 times

Мнение от elman22 »

Това радио нямаше ли го и преди?
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от RadioOxFM »

Здравей , сега го качвам като тема , иначе радиото е от 31.08.2024.Стартира с най-доброто сръбско и гръцко , сега поетапно се добавя най-доброто от поп-фолка и българска народна музика.Ако искате да слушате разнообразна музика , това е вашият пристан. :Clap
Съотношението е: 1 Поп-Фолк / Народна Музика : 1 Сръбска : 1 Гръцка , всичко от което имате нужда на едно място за високия градус на вашето настроение.
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

elman22 написа: 09 Май 2025, 19:04 Това радио нямаше ли го и преди?
Той първото му радио Пияника не го е направил като хората и второ пуска ...Аз съм на мнение направи едно като хората отколкото няколко с ниско качество .Ама човека не разбира от радио .
Можеше да добави към Пияника всички тези жанрове и няма нужда от второ радио ,ама иди обяснявай на радио Ереван ,за радио концепции и прочие
elman22
1000+
1000+
Has thanked: 297 times
Been thanked: 111 times

Мнение от elman22 »

rfan написа: 10 Май 2025, 10:01 Можеше да добави към Пияника всички тези жанрове и няма нужда от второ радио ,ама иди обяснявай на радио Ереван ,за радио концепции и прочие
Може да има хора, които харесват само гръцко, и затова е преценил да направи друго радио.
RadioOxFM написа: 06 Май 2025, 00:05 За съжаление не видях опция за качване в predavatel.com , ако може да ми съдействате и тук да го кача , ще съм Ви благодарен.Приятно слушане на Радио OxFM - Винаги Го Искаш! ;D :)
Май трябва да пишеш на администратора.
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

elman22 написа: 10 Май 2025, 10:04
Можеше да добави към Пияника всички тези жанрове и няма нужда от второ радио ,ама иди обяснявай на радио Ереван ,за радио концепции и прочие

Може да има хора, които харесват само гръцко, и затова е преценил да направи друго радио.
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

elman22 написа: 10 Май 2025, 10:04
rfan написа: 10 Май 2025, 10:01 Можеше да добави към Пияника всички тези жанрове и няма нужда от второ радио ,ама иди обяснявай на радио Ереван ,за радио концепции и прочие
RadioOxFM написа: 06 Май 2025, 00:05 За съжаление не видях опция за качване в predavatel.com , ако може да ми съдействате и тук да го кача , ще съм Ви благодарен.Приятно слушане на Радио OxFM - Винаги Го Искаш! ;D :)
Май трябва да пишеш на администратора.
Ми не са много феновете на гръцката музика ...Ние не сме в Гърция ,отделно популярните гръцки изпълнители ,които са известни и имат повече фенове в България ,почти не звучат по това радио .Като пуснеш и чуваш никому непознати изпълнители ,които дори и в Гърция не са популярни .Пусни си едно гръцко радио и това Пияника и ще чуеш големи разлики .Няма как да въртиш песни с непознати имена и да имаш слушаемост ,хората търсят познати парчета ,хитове .Виж рейтингите на радиостанции с тези които пускат познати хитове и тези ,които въртят някакви треторазрядни песни .Тук отделно трафика е изкуствено надут ,реален трафик на двете му станции по 10-15 човека .Има една платформа дето не се плаща да излизаш на първите места .Там Пияника показва 2-3 слушатели ,как тук излизат по 4-5 хиляди слушатели на ден ! Всичко е много съмнително ,когато работиш с манипулации си личи фалша .
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Radio OxFM - Радио OxFM

Мнение от RadioOxFM »

Здравейте , от утре 10.06.2025 в 10 Часа сутринта ще стартира предаване за поздрави в което ще се представят най-новите поп-фолк хитове , народна музика , сръбска музика и гръцка музика..Заповядайте да усмихнете още от сутринта вашите близки , приятели и роднини съвсем безплатно. ;)
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

RadioOxFM написа: 09 Юни 2025, 19:37 Здравейте , от утре 10.06.2025 в 10 Часа сутринта ще стартира предаване за поздрави в което ще се представят най-новите поп-фолк хитове , народна музика , сръбска музика и гръцка музика..Заповядайте да усмихнете още от сутринта вашите близки , приятели и роднини съвсем безплатно. ;)
Кое е най новото като звучат песни от 2006 година ,това са 19 години назад ... Спри да лъжеш хората с глупостите си . Пускам да чуя пак какви глупости ще кажеш ,само музика и то стара .А в анонса си казваш ,нова музика ще представяш ,а звучат песни от 2005-2010 .Лъжеш хората и това не е сериозно ,аз съм ти казвал ,че си аматьор нямаш никаква дисциплина ...Като кажеш 10:00 трябва да си точен ,а не когато на теб ти е кеф ...
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от RadioOxFM »

нали искаше позната музика гръцка , без да искам звучи само таква сега...имам проблем с връзката към сървара :) не може да се изключи AutoDJ и да сработи моят компютър , то си личи че има бъг , само гръцка музика звучи...а трябва да е една фолк/една сръбска и една гръцка ... още от вчера е така... надявах се до последно да рестартират международния сървър и да се оправи...ама...не стана...от твойте най-познатите нали обичаш известни песни само.... ...... старта на предаването леко ще се отложи :) но пак ще е грандиозно откриване... както трябва...надявам се днес да се оправи всичко....как пък точно днес се бъгна , за първи път от близо година...Ей тия завистливи хора , каква енергия изпратиха само....
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

RadioOxFM написа: 10 Юни 2025, 11:08 нали искаше позната музика гръцка , без да искам звучи само таква сега...имам проблем с връзката към сървара :) не може да се изключи AutoDJ и да сработи моят компютър , то си личи че има бъг , само гръцка музика звучи...а трябва да е една фолк/една сръбска и една гръцка ... още от вчера е така... надявах се до последно да рестартират международния сървър и да се оправи...ама...не стана...от твойте най-познатите нали обичаш известни песни само.... ...... старта на предаването леко ще се отложи :) но пак ще е грандиозно откриване... както трябва...надявам се днес да се оправи всичко....как пък точно днес се бъгна , за първи път от близо година...Ей тия завистливи хора , каква енергия изпратиха само....
Да бе не можеш да спре AutoDj ми той се деактивира .Това са ти редовните номера .Не можел да спре AutoDJ
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от RadioOxFM »

Ами деактивирах го 100 пъти от вчера... рестартирах международния сървар дистанционно, но не се килва явно ...слота за връзка е зает...спокойно цял ден ще звучат само турбо известни гръцки :) ще ти презаверя билета за предаването , няма да се притесняваш.Приеми че се е изсипал голям дъжд над стадиона и концерта е отложен лекичко във времето :)
rfan
100+
100+

Мнение от rfan »

RadioOxFM написа: 10 Юни 2025, 12:17 Ами деактивирах го 100 пъти от вчера... рестартирах международния сървар дистанционно, но не се килва явно ...слота за връзка е зает...спокойно цял ден ще звучат само турбо известни гръцки :) ще ти презаверя билета за предаването , няма да се притесняваш.Приеми че се е изсипал голям дъжд над стадиона и концерта е отложен лекичко във времето :)
Не лъжци не харесвам ;) Аз не падам от Марс това не е бъг .Ти си аматьор ,не може да носиш две дини под една мишница
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от RadioOxFM »

не мисли че не искам да тръгне предаването. Така се радвах най-после да представя неща от фолка и сръбското , които никой не пуска ...се едни и същи 1000 песни по всички станции...Просто заредих новата листа и не искаше да се логне юзъра :) , надявам се днеска да се оправи и утре да пусна химна на Радио ОxFM ...най-хубавата Фолк песен за всички времена :)
RadioOxFM
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от RadioOxFM »

Добро Утро Приятели , надявам се днес в 10 часа да открия предаването , ако е рекъл Бог , ще Ви очаквам да се поздравите съвсем безплатно между 10-13 часа.Заповядайте през сайта на Радио OxFM -> www.OxFM.top , със съобщение по Viber или WhatsApp на номер +359 888 306 386
samlevy0515
Нов
Нов
Обратна връзка:

Мнение от samlevy0515 »

Това е страхотна новина! Определено ще ви слушам на www.OxFM.top – най-вече заради хубавата селекция от поп-фолк и балканска музика.😊🎶Очаквам с нетърпение и безплатните поздрави от вторник до събота! Успех с радиото!
RadioPianica
100+
100+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Мнение от RadioPianica »

Здравей , надявам се проблемите да свършат скоро , че от два дни пак само гръцко звучи , тъй като не мога да свържа моят компютър със сървъра.Общо взето проблемите нямат край ;) , ще пиша отново , когато всичко тръгне нормално.Но работата за обогатяването на листата тече с пълна пара..така че със сигурност ще компенсирам след време ;)
Всеки Ден И Всеки Час, Всеки Е Пиян С Нас
Радио Пияника - Безкомпромисните Хитове
Радио Пияника - Мост Между Сродни Души
Радио Пияника - Богът На Гръцката Музика
Радио Пияника - Кефът Няма Цена
Каквото Правим,Го Правим С Любов - Радио Пияника
www.Bira.top
Публикувай отговор